Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτος: Αυτός είναι ο Ιερέας που «Λάτρεψε» η Βουλή! Έβγαλε το κινητό και άρχισε τις Selfie την ώρα της Ορκωμοσίας!

Ένα σκηνικό που θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία!

17 Ιουλίου 2019 18:26
Απίστευτος: Αυτός είναι ο  Ιερέας που «Λάτρεψε» η Βουλή! Έβγαλε το κινητό και άρχισε τις Selfie την ώρα της Ορκωμοσίας!

Όχι άδικα έγινε viral αυτός ο παπάς στην ορκωμοσία της νέας Βουλής που έγινε σήμερα! Έβγαλε το κινητό και άρχισε τις Selfie την ώρα της Ορκωμοσίας!

Ο συγκεκριμένος ιερέας φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων, οι οποίοι αρχικά τον φωτογράφησαν να περιμένει μόνος του σε μία καρέκλα για να ξεκινήσει η ορκωμοσία.

Στη συνέχεια όμως και πριν ξεκινήσει το τελετουργικό, ο ιερέας αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες με το κινητό του, ώστε να θυμάται την συγκεκριμένη ημέρα. Η στιγμή αυτή έγινε viral.

Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο πρωθυπουργός και όλοι οι βουλευτές ασπάστηκαν τον προκαθήμενο της Εκκλησίας, ο οποίος εν συνεχεία αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Ορκωμοσία της Βουλής: Οι γυναίκες που έλαμψαν με την παρουσία τους!(photo)

Λαμπερή είναι η σημερινή μέρα για τους βουλευτές και τις βουλευτίνες που έδωσαν τον όρκο τους στην λαμπρή τελετή στο Κοινοβούλιο. Οι περισσότεροι μάλιστα, συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, ενώ τα ρούχα που φόρεσαν ήταν πιο προσεχτικά επιλεγμένα από τις καθημερινές ...στολές εργασίας.

Πολλές ήταν οι κυρίες που ξεχώρισαν- ανάμεσά τους και σύζυγοι βουλευτών, ωστόσο οι περισσότερες έκαναν κλασικές, κομψές επιλογές - θριάμβευσαν οι συνδυασμοί του λευκού και του μαύρου, αλλά και τα total black και ολόλευκα σύνολα. Κάποιες πιο τολμηρές ενέδωσαν στα -παστέλ- χρώματα και έτσι είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη με φόρεμα σε απόχρωση του ροζ, τη νέα βουλευτή της ΝΔ κατερίνα Μονογυιού με σιέλ ντε πιες με ανοιχτούς ώμους, αλλά και τις κυρίες Νόνη Δούνια και Εφη Αχτσιόγλου που επέλεξαν μωβ, η πρώτη με κοστούμι και η δεύτερη με ένα στενό μίντι φόρεμα.

Πολλές -όπως η Θεοδώρα Τζάκρη- επέλεξαν λευκό σύνολο, ενώ τον κλασσικό συνδυασμό λευκού - μαύρου ακολούθησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Με λευκό κοστούμι -αλλά με μαύρες λεπτομέρειες στο σακάκι έκανε το ντεμπούτο της στη Βουλή η Ραλλία Χρηστίδου. Υπέρκομψη με μαύρο κοστούμι και ψηλά μαύρα πέδιλα ήταν η Ελενα Ράπτη. Λευκό φόρεμα, από την άλλη, επέλεξε η νιόπαντρη Ελένη Καρβελά, που συνόδευσε τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ορκωμοσία του. Στα ... ελληνικά χρώματα -λευκό και γαλάζιο- ντύπηθη η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share