Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ο αντιδικτατορικός αγώνας είναι ψυχική νόσος": Σάλος με τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Εργασίας! (Video)

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο επίκεντρο σκληρής κριτικής.

11 Ιουλίου 2019 14:13

Σάλος με παλαιότερες δηλώσεις της νέας υφυπουργού εργασίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, Δόμνας Μιχαηλίδου, οι οποίες βγήκαν στο φως και την θέλουν αντίθετη με τον αγώνα ενάντια στην Χούντα!

«Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία ουσιαστικά έγινε επειδή δεν έγινε ο αγώνας όταν έπρεπε να γίνει» είπε συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2018 μιλώντας σε εκδήλωση στο Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;», καταλήγοντας μάλιστα ότι η μάχη ενάντια στην χούντα ήταν...ψυχική νόσος!

Η από τότε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλώς προβληματίζεται αλλά εξοργίζεται, όπως λέει, διότι: «Ακούω συνέχεια "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς", "ιστορικός αγώνας" κι αναρωτιέμαι, για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Ποιοι; Αυτοί που είναι ακριβώς οι ψυχικά νοσούντες;».

Στο βίντεο που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνεται το πλήρες απόσπασμα όσων είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία μιλούσαν ακόμα ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Πάσχος Μανδραβέλης, αναφερόμενη και σε άλλα θέματα, όπως ότι «δεν κατάφερε η δεξιά να διαχειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο».

Χαλκιδική: Συλλυπητήρια εξέφρασε ο υπουργός Νίκος Δένδιας στους πληγέντες!

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας στην Χαλκιδική εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτωντης ισχυρής καταιγίδας στη Χαλκιδική – Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες & παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με τις Πρεσβείες των χωρών υπήκοοι των οποίων επλήγησαν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ισχυρής καταιγίδας στη Χαλκιδική – Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες & παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με τις Πρεσβείες των χωρών υπήκοοι των οποίων επλήγησαν

Με ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, o νέος ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «τo Υπ. Εξωτερικών συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τις διπλωματικές αρχές άλλων κρατών σχετικά με την ταυτότητα των θυμάτων, την περίθαλψη τραυματιών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τους υπηκόους τους που βρίσκονται στην περιοχή». Καθώς εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα. Ετσι οι νεκροί αυξάνονται στους επτά.

Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share