Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο νεότερος Βουλευτής! Τι σχέση έχει με την Σάσα Σταμάτη;

Θα έχε... βύσμα πλέον η παρουσιάστρια!

9 Ιουλίου 2019 12:51
Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο νεότερος Βουλευτής! Τι σχέση έχει με την Σάσα Σταμάτη;

Μια έκπληξη επιφύλασσε η σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου, μετά τις Εθνικές Εκλογές. Στη Δυτική Αττική εξελέγη ένα νέο πρόσωπο που η ηλικία του δεν ξεπερνά τα 30 έτη. Σοβαρές καταγγελίες για την προεκλογική περίοδο από την Σοφία Μουτίδου! (Video)

Ο Βαγγέλης Λιάκος είναι 29 ετών, εκλέχτηκε με τη Νέα Δημοκρατία και είναι ανιψιός της Σάσας Σταμάτη!

Ο πατέρας του Βαγγέλη Λιάκου υπήρξε στο παρελθόν δήμαρχος Ασπροπύργου. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν αρκετοί μέχρι σήμερα, είναι η συγγένειά του με τη γνωστή δημοσιογράφο. Μάλιστα, ο νεαρός βουλευτής και η Σάσα Σταμάτη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο νεότερος της Βουλευτής! Τι σχέση έχει με την Σάσα Σταμάτη;

Εκλογές 2019: Κι όμως αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να μπουν στη Βουλή!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά τους, αποφάσισαν να δώσουν τη «μάχη» στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάνοντας «στροφή» στην καριέρα τους με στόχο την είσοδό τους στη Βουλή.

Έχει αποδειχθεί, ότι η αναγνωρισιμότητα είναι ένα καλό εισιτήριο για τη Βουλή, με πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, αθλητές, αλλά και δημοσιογράφους, να δίνουν αυτή τη «μάχη» του σταυρού. Άλλοι την κερδίζουν και άλλοι όχι.

Από τους κερδισμένους των χθεσινών εκλογών που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Στους χαμένους η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου(ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25), ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ), ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).

Η Ραλλία Χρηστίδου εκλέγεται στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share