Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανάληψη ευθύνης για την κλεμμένη κάλπη στα Εξάρχεια!

Κάηκε στην Πλατεία!

8 Ιουλίου 2019 11:59
Ανάληψη ευθύνης για την κλεμμένη κάλπη στα Εξάρχεια!

Την ευθύνη για την επίθεση και την αρπαγή κάλπης από το 303 εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη στα Εξάρχεια λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές»!

Στο κείμενό τους υποστηρίζουν ότι «η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε...».

Αναφερόμενοι στην επίθεσή τους γράφουν ότι «τη στιγμή της αποχώρησης μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Έριξαν μολότοφ και άρπαξαν μια κάλπη στα Εξάρχεια!(Video)

Πριν από λίγη ώρα, ομάδα 10 κουκουλοφόρων εισέβαλε στο 8ο γυμνάσιο Αθηνών στα Εξάρχεια που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο, κρατώντας βαριοπούλες.

Όπως ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN TV, τέσσερις από τους 10 ανέβηκαν στο 33ο εκλογικό κέντρο, απείλησαν με βαριοπούλα όσους βρίσκονταν στο τμήμα, άρπαξαν την κάλπη, προκάλεσαν φθορές και πριν φύγουν πέταξαν καπνογώνο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή των Εξαρχείων, ωστόσο ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share