Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επικράτησε στην μάχη του σταυρού ο Παύλος Πολάκης έναντι του Σταθάκη!

Ήταν ο μεγάλος νικητής στα Χανιά!

8 Ιουλίου 2019 08:30
Επικράτησε στην μάχη του σταυρού ο Παύλος Πολάκης έναντι του Σταθάκη!

Επικράτησε στην μάχη του σταυρού ο Παύλος Πολάκης έναντι του Γιώργου Σταθάκη! Στα Χανιά ήταν ο μεγάλος νικητής! Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου όπου η Νέα Δημοκρατία έκανε την τεράστια διαφορά και βγήκε νικήτρια έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Παύλος Πολάκης έλαβε 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754. Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι μεγάλη!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επικράτησε στη μάχη του σταυρού και της έδρας στα Χανιά έναντι του πρώην υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη.

Από τη ΝΔ εκλέγονται η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Βολουδάκης και ο Βασίλης Διγαλάκης.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook και το ευχαριστώ του!

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

ΣΥΡΙΖΑ: Σάρωσε στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Η μόνη σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού όπου τα ποσοστά ήταν πολύ υψηλά! Μπορεί να κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία και να βάφτηκε ο χάρτης της Ελλάδας μπλε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε στις Φυλακές Κορυδαλλού! Ποιοι είναι όμως οι νικητές και οι χαμένοι στη μάχη του σταυρού;

Με ποσοστά αναντίστοιχα των συνολικών ανά την επικράτεια, οι κρατούμενοι που συμμετείχαν στις εκλογές φαίνεται πως επικροτούν τις σωφρονιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στις φυλακές σύμφωνα με άλλες πλευρές δείχνει εξαιρετικά δύσκολη.

Πρώτο κόμμα στις φυλακές Κορυδαλλού αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι με σαρωτικά ποσοστά που ξεπερνούν ακόμα και το 85%.

Κεντρικές αποθήκες Υλικού Φυλακών Κορυδαλλού:

ΣΥΡΙΖΑ 66,67 %

ΝΔ16,67%

ΧΑ 16,67%

Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 2:

ΣΥΡΙΖΑ 85,42 %

ΝΔ 14,58%

Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού:

ΣΥΡΙΖΑ 73,58%

ΝΔ 13,21%

Ένωση Κεντρώων 3,77%

ΚΚΕ 1,89%

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα- ΕΕΚ Τροτσκιστές 1,89%

ΕΛ. ΛΥΣΗ 1,89%

ΕΠΑΜ ΑΚΚΕΛ 1,89%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,89%

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share