Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει στο ιστορικό σπίτι! Τι δήλωσε;

"Σήμερα νίκησε η Ελλάδα"

7 Ιουλίου 2019 23:56
Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει στο ιστορικό σπίτι! Τι δήλωσε;

Στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στη Χαλέπα Χανίων, γιόρτασε την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, μαζί με την οικογένειά της, φίλους της οικογένειας Μητσοτάκη και πολίτες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική επιτρέψτε μου να πω του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού έργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».

Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε στα Χανιά μαζί με τα εγγόνια της!

Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε στα Χανιά μαζί με τα εγγόνια της!

Στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε και ο πατέρας της, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για τς εθνικές εκλογές η Ντόρα Μπακογιάννη. Να σας θυμίσουμε όμως ότι νωρότερα ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι!

«Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψήφισε στα Χανιά, το ίδιο στο οποίο ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα και ο πατέρας της, στο 9ο δημοτικό σχολείο στη Χαλέπα.

Όπως δήλωσε για τις βουλευτικές εκλογές: «Είναι μια μεγάλη μέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα που αξίζουμε, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης και ευημερίας. Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους από αύριο γιατί αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία»

Η κ. Μπακογιάννη δεν ψήφισε μόνη της αλλά... συνοδευόμενη από τα εγγόνια της που μπήκαν μαζί της στο παραβάν και έριξαν μαζί της την ψήφο στην κάλπη.

Η στιχομυθία μάλιστα μεταξύ της ίδιας και των εγγονιών της πριν μπει στο παραβάν την ώρα που κρατούσε το ψηφοδέλτιο στα χέρια, προκάλεσε το χαμόγελο πολλών.

Η ίδια έδειξε το ψηφοδέλτιο στα παιδιά και τα ρώτησε:

«Ποιον θες να ψηφίσω από εδώ;»

Τα παιδιά κοιτώντας και διαβάζοντας τα ονόματα της έδειξαν το δικό της όνομα στο ψηφοδέλτιο με την ίδια να τα επιβραβεύει και το ένα να χαίρεται φωνάζοντας «το βρήκα!».

Την παράσταση έκλεψε το μικρότερο εγγόνι που μόλις είδε τον ενθουσιασμό άρχισε να ρωτάει με απορία «ποιον βρήκε;» και εκείνη έσκυψε και του είπε «είναι μυστικό θα σου πω μετά».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share