Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αρκάς: To νέο σκίτσο του προς τους ψηφοφόρους!

Τι πρέπει να θυμούνται;

7 Ιουλίου 2019 14:21
Αρκάς: To νέο σκίτσο του προς τους ψηφοφόρους!

Ο Αρκάς έστειλε τα μηνύματα του προς τους Έλληνες ψηφοφόρους, με δύο ένα σκίτσα. Πρίν λίγες μέρες είχε σχολίασει το δημοψήφισμα του 2015!

Ανήμερα των βουλευτικών εκλογών, ο γνωστός σκιτσογράφος αναδημοσίευσε σκίτσο με την «Κυριακή», η οποία παίρνει πρωινό στο κρεβάτι και καλεί τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.

«Μην τεμπελιάζετε! Σηκωθείτε να πάτε να ψηφίσετε!» αναφέρει με νόημα η «Κυριακή», στέλνοντας το μήνυμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες.

Λίγο αργότερα, με δεύτερο σκίτσο του, ο Αρκάς υπενθύμισε στους Έλληνες πολίτες κάτι πολύ σημαντικό: «Θυμήσουν πως ό,τι βάλεις στο φάκελο, το βάζεις και στη ζωή σου», λέει με νόημα ο ήρωας του Αρκά.

Αρκάς: Η «Δραπετσώνα» και η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από το Μαξίμου!

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και με ένα νέο σκίτσο σχολιάζει ο Αρκάς τις μέρες που μένουν στον ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σκιτσογράφος αυτή τη φορά χρησιμοποιεί το τραγούδι «Δραπετσώνα» για να επισημάνει την αλλαγή ενοίκου που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Στο σκίτσο εμφανίζεται κάποιος μέσα από το Μαξίμου να τραγουδάει τους στίχους «παρ' το στεφάνι μας, παρ' το γεράνι μας» που στο τραγούδι ακολουθούνται από τους στίχους «στη Δραπετσώνα (σ.σ. στο Μαξίμου) πια δεν έχουμε ζωή».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αρκάς: Νέο σκίτσο για τις «γλώσσες» του πρωθυπουργού!

Αρκάς: Δύο νέα φαρμακερά σκίτσα!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share