Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι!

Μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να υψώσουν πανό και να τον αποδοκιμάσουν!

7 Ιουλίου 2019 10:52
Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι!

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου έφτασε να ψηφίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός».

Την ίδια ώρα στο χώρο όμως, η αστυνομία είχε επιτρέψει την παράσταση διαμαρτυρίας από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που σήκωσαν ένα πανό και τον αποδοκίμασαν.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα», είπε ο κύριος Μητσοτάκης χαμογελαστός.

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη!

Στην Κυψέλη ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ πρίν από λίγο ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη!

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι.

Η προσέλευση μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί να περιμένει την σειρά του πριν ψηφίσει.

«Σήμερα είναι ήμερα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας αποφασίζουν για τη ζωή της»

«Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς στην κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παρά την υψηλή θερμοκρασία εντούτοις είναι σημαντικό να αφιερώσουν 20 λεπτά και να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε: «Θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους, σε αυτούς που διαχρονικά κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους σε άλλους. Πιστεύω ότι είναι μια κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι των Ελλήνων».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share