Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαλαρός σε μουσικό καφενείο στο Παγκράτι λίγο πριν τις εκλογές!

Στιγμές χαλάρωσης ένα 24ωρο πριν το άνοιγμα της κάλπης

6 Ιουλίου 2019 15:53
Κυριάκος Μητσοτάκης: Χαλαρός σε μουσικό καφενείο στο Παγκράτι λίγο πριν τις εκλογές!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαλαρός σε μουσικό καφενείο στο Παγκράτι. Μάλιστα πρόκειται για το ίδιο καφενείο όπου βρέθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της πριν από τις ευρωεκλογές. Επιπλέον επεσήμανε ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στο Περιστέρι, στο 1ο Γενικό Λύκειο, στο οποίο αναμένεται να προσέλθει στις 10:30, σύμφωνα με το πρόγραμμά του.

Αλέξης Τσίπρας: Με ούζο στο Λαύριο - Το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους πριν τις εκλογές!

Στο Λαύριο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι του Σαββάτου όπου παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα πριν από τις εκλογές, στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και συνοδευόταν από τον Πάνο Σκουρλέτη, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Λευτέρη Κρέτσο και τον Χρήστο Σπίρτζη.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε σε χαλαρό ύφος με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον εκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είπε σε συνομιλητές του ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχασε μερικά κιλά. Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share