Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πάρτι ρουσφετιών": Και η γυναίκα του Θεοχαρόπουλου στην Εθνική Βιβλιοθήκη!

Χρόνος ρεκόρ η απόσπαση της από το κρατικό ίδρυμα!

28 Ιουνίου 2019 13:45

Λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, το πάρτι των ρουσφετολογικών μετατάξεων συνεχίζεται… Και η γυναίκα του υπουργού Θεοχαρόπουλου έκανε μια "ρεκόρ" μετάταξη!

Σύμφωνα με το “tomanifesto.gr”, δύο μόλις 24ωρα πριν τις ευρωεκλογές (στις 24 Μαΐου) η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου (πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΚΙΝΑΛ και νυν ΣΥΡΙΖΑ), Φρειδερίκη Γάζαρου, πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Η κυρία Γάζαρου ήταν αποσπασμένη στο κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρωκάλπες μετατάχθηκε -σε χρόνο ρεκόρ- στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος Θεοχαρόπουλου, το διάστημα των δέκα μηνών που ήταν αποσπασμένη, δεν πήγαινε στη δουλειά της, λόγω συνεχόμενων αδειών εγκυμοσύνης και λοχείας.

Επίδομα βόμβα: Ποιοι θα πάρουν 2.000 ευρώ εφόσον εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία;

Ένας ακόμα λόγος για να ψηφίσετε την Νέα Δημοκρατία! Ποιοι θα πάρουν το επίδομα βόμβα των 2.000 εφόσον όμως εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία;

Ποιους αφορά το επίδομα που υπόσχεται η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ο κ. Μητσοτάκης παρ’ ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν έκανε συναντήσεις με άλλες ομοσπονδίες και συλλόγους, επέλεξε συνειδητά να βρεθεί με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας των Πολυτέκνων προκειμένου να υπογραμμίσει τη σημασία που αποδίδει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που είναι μακροπρόθεσμα ένα από τα σημαντικότερα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας.

Συνάντηση με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη συζήτηση που είχε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι για τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία «η στήριξη της οικογένειας αποτελεί απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Και στη στήριξη της οικογένειας, προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών οι οποίες καλούνται να σηκώσουν ένα δυσανάλογα μεγάλο βάρος για την επιλογή τους να κάνουν μια ωραία και μεγάλη οικογένεια».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις οι νέες οικογένειες είναι διστακτικές στο να κάνουν ακόμη και ένα παιδί. «Συναντώ πολύ συχνά νέες οικογένειες που δυσκολεύονται να κάνουν το 1ο ή το 2ο παιδί, δεν πάνε καν από το 1ο στο 2ο παιδί, πόσω μάλλον από το 3ο στο 4ο. Υπάρχει ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά την υποστήριξη της γέννησης του παιδιού».

Και επανέλαβε τις βασικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας που θα διευκολύνουν τα νέα ζευγάρια να κάνουν το πρώτο βήμα. Δεσμεύσεις όπως είναι τα 2000 ευρώ στις οικογένειες για κάθε παιδί που γεννιέται ή η διασφάλιση ότι κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικού σταθμού. «Δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα, κάνουμε μια πολιτική στήριξης της χώρας και του Ελληνισμού», πρόσθεσε. Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην πρόταση του για 1000 ευρώ επιπλέον αφορολόγητο για κάθε παιδί, ότι αυτό το μέτρο θα ισχύει ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών, «δεν θα σταματούν στα 4 ή στα 5».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τους πολύτεκνους συμπολίτες μας ότι σε κάθε περίπτωση «θα βρείτε συνομιλητές οι οποίοι αντιλαμβάνονται και πιστεύουν στο θεσμό της οικογένειας και της δεμένης οικογένειας».



 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share