Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Σία Κοσιώνη απειλεί τον Κώστα Μπακογιάννη! - Τον προκάλεσε on camera! (Video)

Δεν του χαρίζεται!

2 Ιουνίου 2019 21:35
Η Σία Κοσιώνη απειλεί τον Κώστα Μπακογιάννη! - Τον προκάλεσε on camera! (Video)

Η Σία Κοσιώνη απειλεί τον Κώστα Μπακογιάννη! Τον προκάλεσε on camera! Η Σία Κοσιώνη έκανε μία δημόσια απειλή στον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς θα τον περιμένει στη γωνία!

Τι είπε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ;

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι δήμαρχος Αθηναίων και την ώρα που η Σία Κοσιώνη δεχόταν ευχές on air από την Μαρίνα Πατούλη, έκανε τη δήλωση-βόμβα!

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη ξεκαθάρισε... χιουμοριστικά στην κυρία Πατούλη, η οποία πανηγύριζε τη νίκη του άντρα της στις περιφερειακές εκλογές, πώς προσωπικά είναι ευτυχισμένη όμως ως δημοσιογράφος θα τον περιμένει στη γωνία αν δεν κάνει όσα έχει υποσχεθεί.

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Σάρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων!

Σάρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων!

Ξεκάθαρη είναι η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με ποσοστό μεγαλύτερο του 65%.

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 96,7% (912 από 943 εκλογικά τμήματα) ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 65,25%.

Ο αντίπαλός του και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, συγκεντρώνει αντίστοιχα 34,75%.

Η συμμετοχή στον β΄γύρο των εκλογών στον δήμο Πειραιά έφτασε το 35,29%.

Η εκτίμηση της Singular Logic όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ έδινε νίκη στον Κώστα Μπακογιάννη με ποσοστό 65,2%.

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη ευχόμενη στον νέο δήμαρχο της Αθήνας «να δουλέψει σκληρά και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι Αθηναίοι».

«Του εύχομαι να είναι ο εαυτός του και να δουλέψει. Ξέρει τη δουλειά του και είναι σεμνός. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τη νίκη του» συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share