Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βόμβα: Δεν θα κατέβει στις εκλογές το Ποτάμι!

Τι συμβαίνει;

28 Μαΐου 2019 11:45
Βόμβα: Δεν θα κατέβει στις εκλογές το Ποτάμι!

Σε κρίσιμο σημείο έφεραν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη τα απογοητευτικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής.

Το ισχνό ποσοστό 1,54% που συγκέντρωσε στην ευρωκάλπη προκάλεσε σοβαρούς προβληματισμούς στη Σεβαστουπόλεως και στον ιδρυτή του κόμματος, ο οποίος είχε βάλει τον «πήχη» στο 5%.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του που μετέχουν στα όργανα του Ποταμιού και συγκεντρώνει απόψεις για τη σκοπιμότητα συμμετοχής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οριστικές αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν ακόμη και σήμερα, στο Πολιτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει.

Πάντως, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία πολύ μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για τις ευρωεκλογές και στελέχη της Σεβαστουπόλεως εκφράζουν την αμηχανία τους για το τι άλλο, περαιτέρω, θα μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να λάβουν ικανοποιητικό ποσοστό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ευρωεκλογές 2019: Σε ποια περιοχής της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ούτε μια ψήφο;

Ευρωεκλογές 2019: Αυτή η εκλογική αναμέτρηση τα είχε όλα. Ανατροπές, ευτράπελα και περίεργες στιγμές. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, όμως, το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν άκρως εντυπωσιακό για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Στη Νεβρόπολη Καρβασαρά της Λίμνης Πλαστήρα για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ έλαμψε δια της… απουσίας του από την κάλπη, αφού το κυβερνών κόμμα δεν πήρε ούτε μία ψήφο στις ευρωεκλογές.

Ηχηρό «όχι» στην εκλογική διαδικασία είπαν οι κάτοικοι στο Παρόρειο Κάτων Κλεινών Φλώρινας, αφού ψήφισε μόλις το 2,29% των κατοίκων, ενώ στα τμήματα της Νίκαιας με τους υπεραιωνόβιους, η συμμετοχή κυμάνθηκε από 6,69% - 9,96%, προφανώς μετά τη μερική… εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων.

Στην Αγία Βαρβάρα πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο NiVo!

Χαμόγελα χαράς για τον Νίκο Βουρλιώτη, ή αλλιώς NiVo, o οποιός βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Αγία Βαρβάρα.

Τα αποτελέσματα εκλογών στην Αγία Βαρβάρα έδειξαν πως ο Νίκος Βουρλιώτης είναι πρώτος σε σταυρούς στον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, ο οποίος ήταν πρώτος σε προτίμηση την πρώτη Κυριακή των εκλογών με 41,62%.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όμως εκλέχτηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατσόγλου. Συνολικά ο συνδυασμός εξέλεξε 11 Δημοτικούς συμβούλους.

Αναλυτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά»:

  • ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (NIVO) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΙΑΤΡΟΣ) του ΛΑΖΑΡΟΥ
  • ΦΕΓΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  • ΒΟΣΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  • ΜΑΡΣΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
  • ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • ΚΛΕΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
  • ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share