Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Βαρουφάκη: Μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Ευρωβουλή;

Τι συνέβη;

28 Μαΐου 2019 08:35
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Βαρουφάκη: Μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Ευρωβουλή;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η είσοδος του Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ευρωβουλή. Μέχρι τις 08:15 το πρωί της Τρίτης, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται την έδρα, καθώς με ενσωματωμένο το 89,65% των αποτελεσμάτων συγκεντρώνει ποσοστό 3,01%. Αυτό το ποσοστό δίνει στο Μέρα25 μία έδρα και αν πάμε έτσι μέχρι το 100% η Σοφία Σακοράφα θα βγει τελικά ευρωβουλευτής.

το θρίλερ με τον Βαρουφάκη

Μπορεί με αυτά τα δεδομένα ο κ. Βαρουφάκης να κερδίζει την έδρα, ωστόσο το ποσοστό του ΜέΡΑ25 παρουσιάζει πτωτική τάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ώρες υποχώρησε κατά 0,01%, γεγονός που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί καθώς ακόμα υπολείπεται σημαντικό ποσοστό του συνόλου των ψήφων προς καταμέτρηση.

Όπως όλα δείχνουν, η είσοδος του κόμματος ΜέΡΑ25 στην Ευρωβουλή θα κριθεί ακόμα και από μερικές δεκάδες ψήφους. Γι' αυτό και μιλάμε για ένα θρίλερ που θα συνεχιστεί μέχρι την ενσωμάτωση στο 100%.

Γιάνης Βαρουφάκης: "Ξεκινήσαμε από το μηδέν με πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ"

Γιάνης Βαρουφάκης: Αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα της Singular Logic, ο Γιάνης Βαρουφάκης, γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τις σημερινές εκλογές.

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα. Οι κυνικοί είπαν πως κατεβαίνω στη Γερμανία για να αποφύγω τους Έλληνες. Σήμερα αποδείξαμε πανευρωπαϊκά πως χρειάζομαστε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

undefined

«Οι Έλληνες σεβάστηκαν πως μιλούσαμε για την Ευρώπη. Τολμήσαμε να κατέβουμε με ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν με πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Κάναμε έναν πολύ ωραίο αγώνα, γνωρίσαμε τον κάθε Έλληνα, την αίσθηση της αδικίας που νιώθουν όχι μόνο οι Έλληνες αλλά οι Γερμανοί, οι Δανοί», επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο Ηλίας Ψινάκης καταγγέλλει: «Ότι λαμογιές και να κάνουν...»!

Με ανάρτησή του στα social media ο Ηλίας Ψινάκης κατήγγειλε ότι δέχεται πόλεμο ο ίδιος και οι «Πολίτες». Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του οποίου ηγείται στη μάχη για τις Ευρωεκλογές.

undefined

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των Πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Οπου δεν υπάρχουν, ενημερώστε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε «Πολίτες του Ηλία Ψινάκη» και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό. Ο,τι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από εσάς θα πάρουν το μάθημά τους!» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ηλίας Ψινάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share