Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκλογές 2019: Οι ψήφοι της τελευταίας στιγμής! Ουρές σε Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο!

Ο κακός χαμός!

26 Μαΐου 2019 18:44
Εκλογές 2019: Οι ψήφοι της τελευταίας στιγμής! Ουρές σε Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο!

Και ενώ η εκλογική διαδικασία πλησιάζει στο τέλος της, οι εικόνες από εκλογικά τμήματα μαρτυρούν ότι απαιτείται από τους ψηφοφόρους να κάνουν αρκετή υπομονή.

Το γεγονός αυτό οφείλεται από τη μία στις ελλείψεις που υπήρξαν σε πολλές περιοχές στις εφορευτικές επιτροπές, αλλά και στην ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας, αφού είναι τετραπλή, με κάλπες για τις ευρωεκλογές αλλά και τις περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Ετσι, οι ψηφοφόροι αναγκάζονται να περιμένουν για να ψηφίσουν ακόμη και μισή ώρα στην ουρά και βέβαια όχι μόνο μία φορά, αφού ψηφίζουν σε δύο ξεχωριστά τμήματα, κάτι που προκαλεί τη συμφόρηση.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες από εκλογικά κέντρα στη Γλυφάδα και το Π. Φάληρο
Ίδια είναι η εικόνα και σε εκλογικά κέντρα στην Αγία Παρασκευή.

Ηγουμενίτσα: Τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που πήγε να ψηφίσει!

Ολα ξεκίνησαν όταν λογομάχησαν έναν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, με τον πατέρα άλλου υποψηφίου και αντιπάλου. Αμέσως μετά, ο γιος του δεύτερου συνεπλάκη με τον πρώτο.

Μάλιστα, ο πρώτος υποψήφιος στις εκλογές υποστηρίζει ότι ο δεύτερος έπεσε πάνω του με το μηχανάκι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο αυτί, με συνέπεια να πάει στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για να του κάνουν ράμματα.

Επειτα από όλα αυτά, και οι δύο πλευρές αναμένεται να κάνουν μηνύσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thespro-news.

Εκλογές 2019: Παντρεύτηκαν και μετά την εκκλησία πήγαν να ψηφίσουν!

Αυτοί οι δυο νεόνυμφοι άφησαν άφωνους τους πάντες όταν εμφανίστηκε σε εκλογικό τμήμα στο Φαραί της Αχαΐας. Κάτι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι προσήλθαν στις κάλπες για τις εκλογές η μεν Δήμητρα με το νυφικό της, ο δε Κώστας με το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Οι δυο τους, αφού παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους, πήγαν να ψηφίσουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes και- όπως ήταν αναμενόμενο- εισέπραξαν άφθονες ευχές για την κοινή ζωή τους.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share