Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκλογές 2019: Καβγάς σε εκλογικό κέντρο στην Κρήτη!

Τι συνέβη;

26 Μαΐου 2019 17:51
Εκλογές 2019: Καβγάς σε εκλογικό κέντρο στην Κρήτη!

Άναψαν τα αίματα μέσα σε εκλογικό κέντρο του Ηρακλείου, όταν 90χρονος, πήγε να ψηφίσει συνοδεία του γιου του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος επέμεινε να συνοδεύσει τον πατέρα του και μέσα στο παραβάν, επικαλούμενος προβλήματα υγείας του υπερήλικα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απάντησε ότι κάτι τέτοιο το απαγορεύει ο νόμος και ότι όλοι μπαίνουν μόνοι μέσα στο παραβάν.

Η ένταση δεν άργησε να έρθει, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο γιος του υπερήλικα, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, έπιασε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το πουκάμισο!

Ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος προβλέπει ότι σε περιπτώσεις με ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικά προβλήματα, επιτρέπεται να τα συνοδεύσει το παραβάν, μόνο, ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

Εκλογές 2019: Μέλος της εφορευτικής επιτροπής θήλασε το μωρό της σε εκλογικό κέντρο στην Κρήτη!

Η γυναίκα είχε κληθεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ένας άνδρας από την ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου Κρήτης, ανέφερε σε ραδιοφωνικό αέρα του «Ράδιο Κρήτη», πως ο δικαστικός αντιπρόσωπος του εκλογικού κέντρου στο οποίο είχε κληθεί η γυναίκα του ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής, δεν επέτρεψε στη μητέρα να φύγει και να θηλάσει το μωρό της που είναι 7 μηνών.

Έτσι, η μητέρα θήλασε και άλλαξε το μωρό της μέσα στο εκλογικό κέντρο.

Σύμφωνα με το ekriti, το ζευγάρι έχει τρία ανήλικα μωρά.

Εκλογές 2019: Παντρεύτηκαν και μετά την εκκλησία πήγαν να ψηφίσουν!

Αυτοί οι δυο νεόνυμφοι άφησαν άφωνους τους πάντες όταν εμφανίστηκε σε εκλογικό τμήμα στο Φαραί της Αχαΐας. Κάτι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι προσήλθαν στις κάλπες για τις εκλογές η μεν Δήμητρα με το νυφικό της, ο δε Κώστας με το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Οι δυο τους, αφού παντρεύτηκαν και βάφτισαν το παιδί τους, πήγαν να ψηφίσουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes και- όπως ήταν αναμενόμενο- εισέπραξαν άφθονες ευχές για την κοινή ζωή τους.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share