Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκλογές: «Λειψές» εφορευτικές επιτροπές σε πολλά τμήματα!

«Λειψή» και στο τμήμα που ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής!

26 Μαΐου 2019 11:15
Εκλογές: «Λειψές» εφορευτικές επιτροπές σε πολλά τμήματα!

Μεγάλα προβλήματα στις εφορευτικές επιτροπές καταγράφονται έως και αυτή την ώρα, περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, καθώς δεν έχουν εμφανιστεί μέλη των επιτροπών.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου είχε εμφανισθεί μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στο τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας λείπουν οκτώ μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ «λειψή» ήταν και η επιτροπή στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη.

Στη Στερεά Ελλάδα σύμφωνα με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και των 5 εκλογικών περιφερειών (Φθιώτιδα, Εύβοια, Φωκίδα, Ευρυτανία και Βοιωτία) δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ωστόσο από τους πολίτες εκφράζονται διάφορες απορίες επί της εκλογικής διαδικασίας.

Μικρά προβλήματα παρατηρούνται, κυρίως στην Εύβοια, σχετικά με την προσέλευση των μελών των εφορευτικών επιτροπών χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, να δημιουργείται κάποιο σημαντικό ή σοβαρό πρόβλημα στην εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Αλέξης Τσίπρας: Κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα που ψηφίσε!

Στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα έφτασε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυπουργός τόνισε πως σήμερα είναι μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθένα και της κάθε μιας να υπερασπιστεί τις θυσίες του ελληνικού λαού, να εγκρίνει τα μέτρα στήριξης, να μην αφήσει καμία χαραμάδα ή κερκόπορτα για κανέναν να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει.

"Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, ημέρα της Δημοκρατίας οι Έλληνες αποφασίζουν για τους δήμους, περιφέρειες για τους εκπροσώπους που θα στείλουν Ευρωβουλή.", τόνισε ο κος Τσίπρας

Προσερχόμενος ο κ. Τσίπρας είπε: «Τώρα μόνο ψηφίζουμε», χωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share