Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίαμβο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τον Κώστα Μπακογιάννη! (Video)

Ανοδική πορεία λίγο καιρό πριν τις εκλογές!

3 Μαΐου 2019 10:46
Θρίαμβο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τον Κώστα Μπακογιάννη! (Video)

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι δημοσκοπήσεις που γίνονται δείχνουν τα πρώτα δείγματα από τις επιλογές του κόσμου! Ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με δημοσκοπήσεις για τον δήμο Αθηναίων σημειώνει ανοδική πορεία!

Ο Κώστας Μπακογιάννης , τρεις μήνες πριν τις εκλογές, με τη διαφορά από τον δεύτερο, Παύλο Γερουλάνο, σε έρευνα της Alco, να μεγαλώνει στις 26,5 μονάδες.

Στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει 38,3%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 11,8%.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,6%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,6% στην τέταρτη, ο Νίκος Σοφιανός με 5,7% και ο Γιώργος Βουλγαράκης με 2% στην τελευταία θέση.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει αθροιστικά τα ποσοστά των τεσσάρων συνυποψηφίων του, ενώ η συνεχής άνοδο στην προτίμηση των Αθηναίων στο πρόσωπό του που καταγράφεται το τελευταίο τρίμηνο σε όλες τις δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνεται και στην εν λόγω δημοσκόπηση της Alco.

Στην αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, βρισκόταν στο 37% με την διαφορά από τον δεύτερο στις 24 μονάδες.

Η συνεχής ανοδική πορεία του Κώστα Μπακογιάννη γίνεται ακόμα πιο σαφής αν συγκριθούν οι αριθμοί με την πρώτη δημοσκόπησης (Opinion Poll) της προεκλογικής περιόδου που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Τότε συγκέντρωνε ποσοστό 33,8% και η διαφορά από τον δεύτερο ήταν περίπου 25 μονάδες.

Σαρώνει προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη!

Λόγω των εκλογών που έρχονται ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει την περιοδεία του που σαρώνει την Κρήτη!

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 11:00, ο κ. Τσίπρας θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς, ενώ στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το δήμο Αρχανών Αστερουσίων! Περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 02.05.2019, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα κάνει και ομιλία μια μέρα μετά στα Χανιά.

Στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share