Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Παππάς: "Καλή Ανάσταση"...με άρωμα Σελήνης!

Η κάρτα που έστειλε στους συνεργάτες του...

25 Απριλίου 2019 11:59
Νίκος Παππάς:

Με έναν διαφορετικό και χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε ο Νίκος Παππάς να ευχηθεί Καλή Ανάσταση! Άρωμα Σελήνης είχε η κάρτα που έστειλε σε φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους!

Ένα διαστημικό όχημα, η Σελήνη και ένα… αβγό κυριαρχούν στην πασχαλινή κάρτα που έστειλε με e-mail ο Νίκος Παππάς.

Η κάρτα που είναι προφανώς στο κλίμα των ημερών, απεικονίζει με χιούμορ το όχημα που αναμένεται να στείλει η Ελλάδα στη Σελήνη (μετά την επίσημη συνεργασία του ΕΛΔΟ με τη NASA) να μεταφέρει ένα τεράστιο πασχαλινό αβγό.

«Άνθρωπο αργούμε… αβγό όμως θα στείλουμε μέχρι το 2022» αναφέρει χαρακτηριστικά η κάρτα του Νίκου Παππά.

Δείτε την… εξωγήινη κάρτα του Υπουργού!

Νίκος Παππάς: «Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει μια κανονική θέση δίπλα μου... » - Τι λέει για τον Μανώλη Πετσίτη!

Στη μεταμεσονύκτια εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ μίλησε ο Νίκος Παππάς και μεταξύ άλλων απάντησε σε όσα τον κατηγορούν για τον Μανώλη Πετσίτη.

Για το θέμα του Ν. Πετσίτη ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι είναι «ένα κατασκεύασμα της αντιπολίτευσης, γιατί πρόκειται για μια μη υπόθεση. Αυτή είναι η θέση μας από την αρχή. Δεν έχω αρνηθεί ότι τον ήξερα», συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, «ήταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «εδώ μιλάμε για μια υπόθεση που δεν αφορά δημόσιο χρήμα», καταλήγοντας ότι υπάρχει και μια έρευνα η οποία είναι σε εξέλιξη.

«Ήταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει μια κανονική θέση δίπλα μου ή σε κάποιον υπουργό. Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση που δεν αφορά δημόσιο χρήμα», ήταν πραγματικά η δήλωσή του στην ΕΡΤ, και όχι «να πάρει υπουργική θέση», όπως λανθασμένα έγραψε το ΑΠΕ

«Ποτέ δεν ζήτησα από τον Μαρινάκη να δανείσει 20 εκατ. τον Καλογρίτσα για κανάλι»

Στην ίδια συνέντευξη ο Νίκος Παππάς απάντησε και στις βαριές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες προχώρησε πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρινάκης κατήγγειλε πρόσφατα, σε ραδιοφωνική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς του ζήτησαν να δώσει χρήματα στον Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου αυτός, το 2016, να πληρώσει την πρώτη δόση για τον τότε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Μαρινάκης περιέγραψε πως το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε «αίτημα του πρωθυπουργού, όπως μου είπε» για να συναντηθεί με τον Χρήστο Καλογρίτσα αφού προηγουμένως του είχαν ζητήσει να πληρώσει τα 26,3 εκατομμύρια της πρώτης δόσης της προσφοράς της Alter Ego.

«Μια ημέρα πριν καταθέσουμε την δόση μου μετέφερε την επιθυμία του "μεγάλου", όπως είπε για τον πρωθυπουργό, να πληρώσουμε το ποσό της πρώτης δόσης 26,3 εκατ. ευρώ που μας αναλογούσε. Αν και το τοπίο ήταν θολό για την επιστροφή των χρημάτων, εμείς πληρώσαμε και μας ευχαρίστησαν.

Τα χρήματα αυτά ήταν πεντακάθαρα, γιατί είχαν ελεγχθεί εξονυχιστικά και όλο το τίμημα και δεν υπήρχε καμία υπόνοια για μαύρο χρήμα όπως λέει σήμερα ο κ. Παππάς που τότε χαρακτήριζε αψεγάδιαστο τον φάκελο.

Μου ζήτησαν τότε και μια άλλη χάρη, ο κ. Παππάς, που αποτελούσε αίτημα του πρωθυπουργού, όπως μου έλεγε. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος και πράγματι ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να του καταβάλω υπό μορφή δανεισμού το ποσό της πέμπτης δόσης των 20,2 εκατ. ευρώ για να πληρώσει την πρώτη δόση. Για να τον βοηθήσω για να έχουν ένα κανάλι.

Επειδή είχα επισκεφθεί τον κ. Παππά στο γραφείο του, υπάρχουν δελτία τύπου επ' αυτού, ήταν κάτι που μου το ζήτησαν. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι είχα όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορούσα να το πράξω, βλέπετε ότι δεν ήταν μόνο ευχαριστημένοι με τα χρήματα του Μαρινάκη αλλά ήθελαν και να δώσει χρήματα στον Καλογρίτσα για το κανάλι που χτιζόταν μέσα στο Μαξίμου» είπε πει ο κ. Μαρινάκης.

«Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στο τέλος του 2016 ήταν πεντακάθαρα, τους βοηθούσαν να νομιμοποιήσουν τον διαγωνισμό και σας είπα ότι μου ζήτησαν, υπό την μορφή δανεισμού, να βοηθήσουμε τον κύριο Καλογρίτσα να πληρώσει τη δόση και να αποκτήσει κανάλι», είχε προσθέσει.

Η απάντηση Παππά για το κανάλι Καλογρίτσα

«Προφανώς και δεν έγινε ποτέ», ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά, χθες το βράδυ, στο κρατικό κανάλι, για την καταγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι του ζήτησε να δανείσει με 20 εκατ. ευρώ τον Καλογρίτσα. «Δεν ξέρω πως το λέει. Μπορεί το κουτσομπολιό να είναι το τελευταίο του καταφύγιο [του κ. Μαρινάκη].

Θέλω να σας θυμίσω δε ότι εκείνες τις ημέρες συζητούσαν οι καναλάρχες όλοι με όλους. Προφανώς έγιναν κύκλοι συζητήσεων. Και δεν τόχα προσέξει.

Εχει πει ο κ. Μαρινάκης ότι είχε όλη την καλή διάθεση να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα. Κανένας δεν ευνοήθηκε, όταν ο Καλογρίτσας φάνηκε ότι δεν είχε τα χρήματα αποκλείστηκε το επόμενο δευτερόλεπτο και ήρθε ο επόμενος, ο κ. Σαββίδης, Ο οποίος Καλογρίτσας ας τα λέμε κι όλα είναι συνέταιρος του κ. Θεοδωρικάκου, οπότε αν έχει απορίες ο κ. Μαρινάκης ας ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη για τον συνεργάτη του», είπε ο κ. Παππάς.

Κατά τα λοιπά, στην ίδια συνέντευξη ο κ. Παππάς υπερασπίστηκε τον Παύλο Πολάκη και επιτέθηκε στη ΝΔ.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share