Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Η επική διαφημιστική καμπάνια απο υποψήφιο!

Ο υποψήφιος που «ρίχνει» το διαδίκτυο!

22 Απριλίου 2019 12:31
Εκλογές 2019: Η  επική διαφημιστική καμπάνια απο υποψήφιο!

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας διεκδικεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, την είσοδό του, στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να συνδέσει τη δουλειά του με τις εκλογές, με το… ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Έτσι εκτός από φωτογραφίες υπάρχουν και μηνύματα προς τους ψηφοφόρους. «Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Αλλιώς…» έγραψε πριν από λίγες μέρες στη διαδικτυακή του σελίδα.

«Μπαμπούλα στηρίζω ζωή κερδίζω»
«Αγώνας χωρίς χιούμορ είναι μόνο ο πόλεμος» γράφει ο ίδιος που ποζάρει με ένα κόκκινο φτυάρι.

Ακολουθεί μια παράκληση προς τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν. Το στήσιμο όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία, παραπέμπει σε κηδειόχαρτο…

«Μήπως να πήγαινα για βουλευτής;»
Όπως φαίνεται το βάρος στη διαφημιστική καμπάνια πέφτει στις ομοιοκαταληξίες. «Μήπως να πήγαινα για βουλευτής; Αλλά εκεί δεν θα είχα το άρμα που λέγεται Hlias Zaxaris» γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας…

Το αν θα τα καταφέρει ο κύριος Μπαμπούλας, θα φανεί τον επόμενο μήνα. Ο ίδιος εμφανίζεται σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Για να δούμε…


Απίστευτο: Υποψήφιος Δήμαρχος της Τουρκίας μπέρδεψε τη Χίο...με την Σμύρνη!

Μια απίστευτη γκάφα έκανε υποψήφιος Τούρκος δήμαρχος του κυβερνώντος κόμματος στη Σμύρνη, Ο Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, χρησιμοποίησε στο εκλογικό φυλλάδιό του αντί για φωτογραφία της Σμύρνης μία φωτογραφία της Χίου!

Το λάθος ανακάλυψε ο αντίπαλός του υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος και δημοσίευσε τη σχετική μπροσούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

«Όσοι δεν γνωρίζουν τη Σμύρνη, πώς να διοικήσουν τη Σμύρνη», έγραψε ένας χρήστης του twitter.

Να σας θυμήσουμε οτι ένας Κροίσος Τούρκος διέκδικεί τη μαρίνα Αλίμου!

Το ίδιο καυστικό και το σχόλιο του αντιπάλου υποψηφίου: «Το σλόγκαν ‘Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’ ωραίο, αλλά μακάρι αντί για τη φωτογραφία της Χίου να χρησιμοποιούσατε της Σμύρνης. Ή θα μπορούσατε να αλλάξετε το σλόγκαν ως εξής ‘Χίος, ένα νησί συνυφασμένο με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’. Μέχρι να μάθετε ότι το μέρος της φωτογραφίας δεν είναι Σμύρνη, δεν θα προλάβετε καν να γνωρίσετε τη Σμύρνη. Όλα όσα κάνετε είναι μαϊμού, ψεύτικα!».

Το σύνθημα, που αναγράφεται στο φυλλάδιο με φόντο ανεμόμυλους της Χίου, είναι: «Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό». Και δίπλα η φωτογραφία του υποψήφιου δημάρχου και πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Ερντογάν, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share