Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Δένδιας ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ! - Αδιαφορεί για την ασφάλεια των κατοίκων στα Εξάρχεια!

Κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ!

12 Απριλίου 2019 13:11
Ο Δένδιας ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ! - Αδιαφορεί για την ασφάλεια των κατοίκων στα Εξάρχεια!

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια από διάφορα πολιτικά πρόσωπα! Ο Δένδιας αυτήν την φορά ασκεί δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αφού αδιαφορεί πλήρως για την ασφάλεια των κατοίκων στα Εξάρχεια!

Με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι, χθες Πέμπτη, κατά των διαμαρτυρόμενων κατοίκων των Εξαρχείων και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο κ. Δένδιας αρχικά δήλωσε:

«Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν χθες στα Εξάρχεια, από αντιεξουσιαστές κατά των πολιτών που διαμαρτύρονταν για το καθεστώς ανομίας στην περιοχή τους, αποτελούν προσβολή στο Κράτος Δικαίου».

Να σας θυμίσουμε: Εξάρχεια: Τραυματίας ένας αστυνομικός απο τα επεισόδια!

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική αδιαφορίας που, όπως είπε, ακολουθεί επί τέσσερα χρόνια στα Εξάρχεια, άσκησε ο βουλευτής, και πρώην υπουργός, της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ο πρώην υπουργός, προσέθεσε, στην ανάρτησή του στο Twitter, ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είτε δεν μπόρεσε είτε δε θέλησε να περιφρουρήσει το δικαίωμα των κατοίκων στη διαμαρτυρία, είναι υπόλογη και για αυτό το ζήτημα, όπως και για την αδιαφορία της επί 4 χρόνια στην καταπάτηση του δικαιώματος των πολιτών στην ασφάλεια».

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Ο κ.Μπακογιάννης πήρε μέρος στη συγκέντρωση των κατοίκων και των επαγγελματιών των Εξαρχείων που διαμαρτυρήθηκαν για τις ασφυκτικές συνθήκες ζωής στο γκέτο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Ομως, ομάδα κουκουλοφόρων που πέταξαν νεράτζια στο πλήθος και φώναξαν χυδαία συνθήματα, διέλυσαν τη συγκέντρωση, ενώ την ίδια ώρα στην αντισυγκέντρωση στην περιοχή των Εξαρχείων είχαν ξεσπάσει επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Να σας θυμίσουμε οτι Όλη η showbiz υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι! Με τον 9ο πάθαμε πλάκα!

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας λέει επίσης «ντροπή» στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν για την ασφάλεια των κατοίκων και «μπράβο» στους κατοίκους και καταστηματάρχες για τη γενναιότητά τους. Ειδικότερα, ο κ.Μπακογιάννης, έγραψε: Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share