Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανος Χίος: Η... συγγνώμη του στις ιερόδουλες που τις συνέκρινε με τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ!

Στο εξώφυλλο της εφημερίδα του!

14 Μαρτίου 2019 10:45
Στέφανος Χίος: Η... συγγνώμη του στις ιερόδουλες που τις συνέκρινε με τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Στέφανος Χίος έδωσε σήμερα απάντηση για το περίφημο εξώφυλλο του Σαββατοκύριακου στο οποίο "λούζει" με "κοσμητικά" επίθετα συζύγους στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και γυναίκες υπουργούς της κυβέρνησης.

Πιο ειδικά αναφέρει ο Σ.Χίος:

"Μετά τον σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επικοινωνήσαμε με τον αρθρογράφο μας και πορτιέρη της Καλλιθέας, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ζητούμε συγνώμη από τις ιερόδουλες και τις εκδιδόμενες όλης της χώρας, νόμιμες και παράνομες καθώς το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαρτίου τις προσβάλλει ανεπανόρθωτα σε σχέση με αυτές τις τηγανομούρες. Δεσμευόμαστε να επανορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν".

Μυρσίνη Λοΐζου: Θα πάθετε πλάκα με το επάγγελμα της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για τρομοκρατία και σκατόψυχους!

Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις ευρωεκλογές, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Μοναχοκόρη του συνθέτη Μάνου Λοΐζου και της συγγραφέως Μάρως Λήμνου, η Μυρσίνη Λοΐζου είναι γραφίστρια και διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Το 2011 είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, όταν με επιστολή της ζητούσε από το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι «Καλημέρα ήλιε», στις κομματικές εκδηλώσεις του, κάτι που τελικά έγινε.

Σε ανάρτησή της, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές, η Μυρσίνη Λοΐζου τονίζει ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θέλει να γίνει.

«Μου είναι δύσκολο να εξηγήσω το πώς και το γιατί. Μου έγινε μια πρόταση, θεωρώ πολύ τιμητική, και αποφάσισα να δεχτώ. Θα είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την υπόθεση της ΑΕΠΙ, για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, είδα από κοντά πώς υλοποιείται ένα σχέδιο όταν το έχουν καταρτίσει άνθρωποι με όραμα και μεθοδικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωσή της εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share