Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γιάννη Ραγκούση! - «Η κατάντια του δεν έχει τελειωμό»

«Πόση ντροπή, πόση κατάντια, πόση προσβολή στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ»

21 Ιανουαρίου 2019 17:03
Έξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γιάννη Ραγκούση! - «Η κατάντια του δεν έχει τελειωμό»

Εξαλλοι είναι στο ΚΙΝΑΛ με τον Γιάννη Ραγκούση, που σε ανάρτησή του ενεφάνισε φωτογραφίες με διάφορους χρυσαυγίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, και δίπλα έβαλε φωτογραφίες με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Και έγραψε μάλιστα ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη ατύπως προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Πόση ντροπή, πόση κατάντια, πόση προσβολή στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ ... από το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά.»

Από τις πιο θυμωμένες απαντήσεις ήταν εκείνη της Νάντιας Γιαννακοπούλου που έκανε λόγο για κατάντια και γενιτσαρισμό του Γιάννη Ραγκούση που έβαλε τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα όπως λέει, «για να μας εξισώσει». Και προσθέτει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρας με ρόδες: Θα πάθετε "εγκεφαλικό" μόλις δείτε το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου!

Αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά μπορεί να ξεπέσει κάποιος που έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, υπουργός του ΠΑΣΟΚ και σήμερα στρέφεται με τόση χολή εναντίον των ανθρώπων που κάποτε τον στήριξαν... Χαρακτηρίζοντας ακόμα πολιτική ανοησία να απαιτεί από το ΚΙΝΑΛ να γυρίσει την πλάτη στο 65-70% των Ελλήνων που διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών και να αποκοπεί από τις εθνικές και πατριωτικές ρίζες του.

Εγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου:

«Η κατάντια του Γιάννη Ραγκούση δεν έχει τελειωμό. Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού γενιτσαρισμού έφτασε στο σημείο να βάλει φωτογραφίες στελεχών του ΚΙΝΑΛ, που πήγαμε στο χθεσινό συλλαλητήριο, δίπλα σε αυτές χρυσαυγιτών προφανώς για να μας εξισώσει.
Αφήνω στην άκρη την πολιτική ανοησία να απαιτεί από το ΚΙΝΑΛ να γυρίσουμε την πλάτη στο 65-70% των Ελλήνων που διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποκοπούμε από τις εθνικές και πατριωτικές ρίζες μας. Είναι γνωστό εξάλλου ότι δεν τον ενδιαφέρει το καλό του ΚΙΝΑΛ, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναρωτιέμαι όμως, πόσο χαμηλά μπορεί να ξεπέσει κάποιος που έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και σήμερα στρέφεται με τόση χολή εναντίον των ανθρώπων που κάποτε τον στήριξαν.
Μέχρι τώρα δεν είχα ασχοληθεί μαζί του. Ούτε με τα κόμματα που ίδρυσε και έμειναν στα χαρτιά επειδή ουδείς τον ακολούθησε, ούτε με τις διάφορες κινήσεις στις οποίες μπαινόβγαινε, ούτε καν με το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε πολιτικό κολαουζο του κ.Τσίπρα, τον οποίο ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης έχει αποκαλέσει «τον πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Του θυμίζω, όμως, πως όταν ο ίδιος ήταν μεγαλοϋπουργός με τη δική μας στήριξη, αυτοί που σήμερα τον έχουν βάλει να κάνει τη βρώμικη δουλειά, αποκαλούσαν και εκείνον «προδότη», «γερμανοτσολιά», «Τσολάκογλου»,

«Πινοσέτ», «ηθικό αυτουργό σε αυτοκτονίες» και τύπωναν αφίσες «καταζητείται» με το πρόσωπό του επειδή ψήφισε τα μνημόνια και οργάνωναν σε βάρος του επεισόδια με προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες.
Αλλά θα μου πείτε, άνθρωπος που δεν έχει στοιχειώδη πολιτικη αξιοπρέπεια και γλείφει τους πρώην υβριστές του, είναι λογικό να μην σεβαστεί ούτε την εθνική αξιοπρέπεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H Αλίκη ερωτοτροπούσε με...": Αποκάλυψη βόμβα για την Βουγιουκλάκη!

Να ξέρει πάντως ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Και να είναι σίγουρος πως όταν πάψει να τους είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» θα τον πετάξουν κι αυτόν όπως και τόσους άλλους.
Όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, μπορεί να μην απολαύσουμε τα αξιώματα που απήλαυσε εκείνος, αλλά θα περπατάμε με το κεφάλι ψηλά. Και όχι με τη γλώσσα έξω...

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση που προκάλεσε σάλο και μεγάλες αντιδράσεις:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share