Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τα 19.000.000 ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ!

Αποκάλυψη βόμβα!

12 Νοεμβρίου 2018 11:34
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και τα 19.000.000 ευρώ σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ!

«Οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αναφερόταν σε «θησαυρό σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και έκανε λόγο για 19.000.000 ευρώ σε… κρύπτη!

Ολόκληρη η δήλωσή του:
«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η Νατάσα Θεοδωρίδου από τις πλαστικές έχει γίνει Μπάτμαν"

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…»

Το θρίλερ με τα κρυμμένα 19.000.000

Υπενθυμίζεται ότι ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» ανέφερε ότι αστυνομικές και φορολογικές Αρχές το βράδυ της Τρίτης (06/11/2018), έπειτα από έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού εντόπισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες. Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ρεπορτάζ ήταν… δράκος, δεν υπήρξε καμία έφοδος της αστυνομίας σε κανένα σπίτι Πσόκου και δεν βρέθηκαν εκατομμύρια

Το τεράστιο ποσό – όπως έγραψε η εφημερίδα – βρισκόταν σε ειδική κρύπτη και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Δημοκρατία», γράφει ότι υπήρχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλακώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στον Ολυμπιακό: Πέθανε και δεύτερος νεαρός φίλαθλος της ομάδας!

Η εφημερίδα έχει δημοσιεύση και φωτογραφία η οποία παρουσιάστηκε ως «αποκλειστική» από το σημείο που βρέθηκαν τα χρήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο.

Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.

Ούτε οι ίδιοι πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες, κυρίως των 50 ευρώ και συγκεκριμένα της προηγούμενης «γενιάς» χαρτονομισμάτων.

Όπως ήταν φυσικό, μετά το ρεπορτάζ υπήρξε τεράστιος προβληματισμός και στα δημοσιογραφικά γραφεία και στην Ελληνική Αστυνομία, αφού όλοι έψαχναν να βρουν το όνομα του πολιτικού με το αστρονομικό ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Για πολλές ώρες κανείς δεν μπορούσε να διασταυρώσει την είδηση, μέχρι που ήρθε η πλήρης διάψευση από την ΕΛ.ΑΣ.



«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας »ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»», ανέφερε συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share