Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα κρητικά δώρα στον Αλέξη Τσίπρα, η τσικουδιά και ο... Πολάκης!

Κατά την επίσκεψη του στα Χανιά!

7 Σεπτεμβρίου 2018 14:58
Τα κρητικά δώρα στον Αλέξη Τσίπρα, η τσικουδιά και ο... Πολάκης!

Ευχάριστες και χαλαρές στιγμές του Αλέξη Τσίπρα στην Κάνδανο Χανίων κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του εικονολήπτη Αντώνη Ιγγλεζάκη για το neakriti.gr. Στον τελευταίο «σταθμό» της επίσκεψης του στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας είχε μίνι διάλογο με τον Δήμαρχο Κανδάνου – Σελίνου, Αντώνη Περάκη.

Ο Πρωθυπουργός δεν «κρατήθηκε» και ξέσπασε σε γέλια όταν ο κ. Περάκης ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση γιατί δεν γεννιούνται «κοπέλια». Και όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε γιατί δεν γεννιούνται «κοπέλια», ο Δήμαρχος του απάντησε: «Όχι γιατί δεν κάνουν σεξ, αλλά γιατί δεν βρίσκουν ταίρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αδιανόητο πως...": Σοκάρει το τελυταίο γράμμα της 21χρονης που αυτοκτόνησε μέσα στο ΑΤ Πεντέλης!

Άλλο ευχάριστο ενσταντανέ στο ίδιο χωριό ήταν η στιγμή που προσέφεραν στον Πρωθυπουργό μία παραδοσιακή βούργια με προϊόντα της Κρήτης, αλλά και μία «κατσούνα». «Αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο και στήριγμα των κτηνοτρόφων και είναι και άλλου χρήσιμο. Επειδή σας πολεμάνε και αν δεν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε θα σας δείξει ο Παύλος (σ.σ. Πολάκης)», του είπε ο κάτοικος του χωριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε σπουδαία ηθοποιός!

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεχεία έκανε βόλτα στους δρόμους του χωριού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μικρά παιδιά που του είπαν ότι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της Παλαιοχώρας. Λίγο αργότερα έκανε στάση σε ένα παραδοσιακό καφενείο όπου μία γυναίκα του πρόσφερε τσικουδιά. Όταν μάλιστα έγινε κίνηση για να δοθεί το κέρασμα στον πρώην δήμαρχο Σφακίων και νυν αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Δεν δίνουμε τσικουδιά στον Πολάκη γιατί όταν ήταν μικρός είχε πέσει μέσα στην μαρμίτα».

Πηγή: neakriti.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share