Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θύμα ληστείας έπεσε Έλληνας βουλευτής!

Οι δράστες διέρρηξαν τη πόρτα και μπήκαν στο σπίτι!

23 Ιουλίου 2018 12:40
Θύμα ληστείας έπεσε Έλληνας βουλευτής!

Θύμα ληστείας έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ των Τρικάλων, trikalavoice.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαρρήκτες χτύπησαν στο σπίτι που φιλοξενούνταν η οικογένεια Παπαδόπουλου στην Άφησσο (εξαδέλφης της συζύγου του Ρωρώς) το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Το τελευταίο τηλεφώνημα, ο θρίαμβος τoυ "deal" που έκλεισε, τα απειλητικά μηνύματα, ποιος λύσσαξε με τον μικρό...

Ο Σάκης Παπαδόπουλος, η σύζυγός του Ρωρώ, η κόρη τους Έλενα, γενική γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατέβηκαν για μπάνιο στη παραλία από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1.30 μ.μ.. Καίτοι το σπίτι είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή οι δράστες χτύπησαν, διέρρηξαν τη πόρτα και μπήκαν στο σπίτι.

Πήραν 300 € που είχε στη τσέπη του παντελονιού του ο Σάκης Παπαδόπουλος και το i-phone της Έλενας Παπαδοπούλου, μαζί με τον φορτιστή της. Αναστάτωσαν τον χώρο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα άλλο. Στα αξιοπερίεργα δε, ότι δεν «χτύπησαν» σε κανένα άλλο γειτονικό σπίτι, αλλά πήγαν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στα 43 του χρόνια!

Οι αστυνομικές αρχές που ενημερώθηκαν κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς μάλιστα η Έλενα Παπαδοπούλου, με την ιδιότητα της γραμματέως του Υπουργείου Οικονομικών, συντονίζει κοινές ενέργειες τους τελευταίους μήνες του Υπουργείου της, καθώς και των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη για υπόθεση που αφορά «ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων».

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το στίγμα μέσω του i-phone, καθώς η υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share