Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χρηστίδης για Ραγκούση: Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε αναλυτικά...

3 Ιουλίου 2018 13:28
Χρηστίδης για Ραγκούση: Συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

«Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο κ. Χρηστίδης.

Οι δηλώσεις Ραγκούση που εξόργισαν τη Χαριλάου Τρικούπη

Σημειώνεται, πως σε σημερινή συνέντευξή του ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για «αντιδημοκρατικά σοκαριστική απόφαση» της κας Γεννηματά αναφορικά με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής για το Σκοπιανό, ενώ ειδικότερα για την κα Γεννηματά είπε πως στις εκλογές του Νοεμβρίου «την επέλεξε (στον α’ γύρο) 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία» και είπε πως «δεν έχει λευκή επιταγή». «Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», είπε επίσης ο κ. Ραγκούσης ο ίδιος, που αμφισβήτησε την κυριαρχία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας ότι «νικήτρια είναι των εκλογών ήταν η κα Γεννηματά, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%, άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (03/07) το έπαθλο!

Η συνέντευξη Ραγκούση προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετά μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, έγραψε στο twitter: «Ο κΡαγκούσης στο Σκάι χαρακτήρισε άθλιους ορισμένους Βουλευτές της ΔΗΣΥ; Του επιστρέφουμε ΑΤΟΦΙΟ τον χαρακτηρισμό και τον ρωτώ: Γιάννη πότε συναντήθηκες με τον Τσίπρα;;;»

Πηγή: protothema.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share