Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Διαφωνεί με το Ποτάμι και παραμένει στο ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Καρκατσούλης

Απαριθμεί τους λόγους

2 Ιουλίου 2018 13:03
Διαφωνεί με το Ποτάμι και παραμένει στο ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Καρκατσούλης

Διαφωνεί με την απόφαση του Ποταμιού και παραμένει στο Κίνημα Αλλαγής ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Aπαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους διαφώνησε με την αποχώρηση από το Ποτάμι, υπογράμμισε:

-Πρώτον-«Αδυνατίζει» το μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ
-Δεύτερον-Σε επίπεδο πολιτικών συμμαχιών ένα μικρό κόμμα όπως το Ποτάμι έχει ανάγκη από συνεργασίες
-Τρίτον-Σε οργανωτικό επίπεδο το Ποτάμι χρειαζόταν και χρειάζεται ένα μεγαλύτερο κίνημα, όπως το ΚΙΝΑΛ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε η Τζέσυ Παπουτσή και μένουμε με τις ψωνάρες, τις βίζιτες, τις ατάλαντες και τις ηθοποιούς του Instagram...
Ερωτηθείς για τις συνέπειες που τυχόν θα έχει η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, εκτίμησε ότι, «το ΚΙΝΑΛ δε θα υποστεί αλλαγές από την αποχώρηση του Ποταμιού».

Ο κ. Καρκατσούλης απάντησε και σε ερώτηση για το με ποιον θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής. «Την απάντηση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός το βράδυ των εκλογών», απάντησε ο κ. Καρκατσούλης ερωτώμενος για το με ποιον θα συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής. Και συμπλήρωσε: «Απευθυνόμαστε σε όλο αυτόν τον κόσμο που για τον Α ή Β λόγο ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί σου λένε ποιος πρέπει να συνεργαστεί με ποιον».

«Όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα πρέπει να συνεργαστούν. Το ΚΙΝΑΛ θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις που θα έχει σύγκλιση», κατέληξε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.
Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share