Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη: Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών» τους; (Photo)

21 Ιανουαρίου 2018 19:15
Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη: Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών» τους; (Photo)

Στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έδωσε το «παρών», ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με tweet που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Να ζητήσει επισήμως η ελληνική κυβέρνηση από τον ΟΗΕ την αντικατάσταση του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, τονίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκάραμε με κρυφή κάμερα στην κουζίνα διάσημου εστιατορίου! Αυτό που αντικρίσαμε θα σας σοκάρει! (video)

«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Νίμιτς, η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει επίσημα από τον ΟΗΕ την αντικατάστασή του από τη θέση του ειδικού διαμεσολαβητή για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων», έγραψε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στο συλλαλητήριο Κώστας και Αχιλλέας Καραμανλής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο! Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει Παυλίδου-Καλυβάτση για ξυλοδαρμό! Στημένο το «έγκλημα»;

Στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία βρέθηκαν σήμερα ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής μαζί με τον πατέρα του και αδελφό του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αχιλλέα Καραμανλή.

Οι δύο άνδρες συμμετείχαν στη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιαδων πολιτών από ολόκληρη την Ελλάδα και πολλοί ήταν εκείνοι που τους πλησίασαν, τους μίλησαν, τους χαιρέτισαν και τους είπαν για την ιστορική φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κούκλα που έκλεψε την καρδιά του Μπουτάρη! Δείτε την νεαρή σύντροφο του!

Πηγή: protothema.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share