Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ο Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του!"

5 Ιανουαρίου 2018 10:28

Τη συνέντευξη της Περιστέρας Μπαζιάνα στην ΕΦΣΥΝ, σχολίασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και «βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερό παρασκήνιο! Γι'αυτό τελείωσαν τον Λιάγκα από τον Ant1! Ο καυγάς με τον Λάτσιο και ο ρόλος του Αρναούτογλου!

«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό», είπε, τονίζοντας ότι πλέον αφού η σύζυγος του πρωθυπουργού δίνει πολιτική συνέντευξη, εκείνος φεύγει.

«Η γυναίκα να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε την απόφαση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα να παραχωρήσει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ως μία κίνηση απελπισίας του πρωθυπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τα αποτελέσματα της μαγνητικής και η επόμενη κίνηση των γιατρών...

Μάλιστα, σύγκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη σύζυγό του, τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη.

«Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share