Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είναι παράξενο, αλλά ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει ποτέ ραντεβού πριν τις 9 το πρωί. Γιατί;

25 Οκτωβρίου 2017 19:45
Είναι παράξενο, αλλά ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει ποτέ ραντεβού πριν τις 9 το πρωί. Γιατί;

Τους λόγους που ο πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, δεν κλείνει ποτέ ραντεβού πριν τις 9 το πρωί, αποκάλυψε το περιοδικό «Closer».

Σύμφωνα με το περιοδικό, τα πρωινά του Μακρόν είναι «ιερά». Και οι στιγμές που περνάει με τη σύζυγό του είναι εξίσου ιερές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H μητέρα της Δώρας με απειλούσε να..." - Σπάνε την σιωπή τους οι παππούδες της 32χρονης εφοριακού και αποκαλύπτουν!
Ο πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, έχει δώσει σαφείς εντολές στους συνεργάτες του να μην του κλείνουν ποτέ ραντεβού πριν από τις εννέα το πρωί.

Ετσι, κάθε πρωί, ο 39χρονος πρόεδρος της Γαλλίας πίνει το καφέ του, τρώει κρουασάν και συζητώντας τα «νέα της ημέρας» με την αγαπημένη του Μπριζίτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τρομοκρατικό χτύπημα συγκλονίζει τον πλανήτη! Νεκροί φοιτητές..

Σύμφωνα με τον Φιλίπ Μπεσόν, γνωστό συγγραφέα στη Γαλλία και έμπιστο του Μακρόν, ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας είναι πολύ προστατευτικός με τη σύζυγό του: «Έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα και, για το λόγο αυτό, τον ελεύθερο χρόνο του θέλει να τον περνάει μόνο με την σύζυγό του. Ο Μακρόν δεν θέλει να της χαλάει το χατίρι και φροντίζει να την συνοδεύει παντού. Κυρίως στο θέατρο».

πηγή: E-Radio.gr Lifestyle

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share