Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η απόλυτη ξεφτίλα! Ποια Ελληνίδα βουλευτής έπαιζε πασιέντζα στο κινητό της την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας; (photo)

28 Απριλίου 2017 15:56
Η απόλυτη ξεφτίλα! Ποια Ελληνίδα βουλευτής έπαιζε πασιέντζα στο κινητό της την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας; (photo)

Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός έχει αποκαλύψει τι κάνουν, τι διαβάζουν, τι σημειώνουν ακόμη και τι μηνύματα στέλνουν οι βουλευτές, ενώ βρίσκονται στην Ολομέλεια.

Αρκεί λίγο παραπάνω ζουμ και γίνονται... αποκαλύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Χαμός την Κυριακή! Ο Χρανιώτης μιλάει για ερωτικά τρίγωνα! Αποκαλύπτει τη στρατηγική της Βαλαβάνη και της Λάουρας (Video)

Κάπως έτσι, σήμερα, ο φακός εστίασε στο κινητό της βουλευτού της ΝΔ Αννας Καραμανλή.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε το λόγο απαντώντας στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά στην τροπολογία που έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση και διαγράφει τα πρόστιμα στον Σαββίδη η κυρία Καραμανλή, όπως τουλάχιστον την έπιασε ο φωτογραφικός φακός, προς στιγμήν έβγαλε το κινητό της και έπαιξε... πασιέντζα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 1993: Η μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού - Η στιγμή που ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς έμεινε παράλυτος! (Photos & Video)

Πάντως, η κοινοβουλευτική διαδικασία σήμερα ήταν αρκετά μακρά και μάλιστα, όπως φάνηκε κατά την ψηφοφορία πολλοί βουλευτές βιάζονταν να ψηφίσουν για να φύγουν...

Και λαπτοπ στα έδρανα:

Κουβέντα στα υπουργικά:

Πηγή: Pronews, Φωτογραφίες: Ιntime News

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share