Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν Πολλάκης-Γεωργιάδης: Σκληρές εκφράσεις καφενείου!

8 Μαΐου 2016
Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν Πολλάκης-Γεωργιάδης: Σκληρές εκφράσεις καφενείου!

Άγριο επεισόδιο με απειλές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς λίγο πριν τα μεσάνυκτα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολλάκη.

Στο βήμα ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Πολάκη επαναλαμβάνοντας ότι θα απολογηθεί για τις πράξεις του σε ότι αφορά το ΚΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις ΜΕΘ στην Δικαιοσύνη. «Το γνωρίζετε κ. Πολάκη ότι έχετε πράξει κακούργημα και θα λογοδοτήσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός βέβαια δεν άφησε ασχολίαστες τις βολές Γεωργιάδη. Ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και κατηγόρησε με τη σειρά του τους προκάτοχους του της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλα διαφθοράς στο ΚΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε. Κατηγόρησε τον υπουργό ότι δεν μπορεί να μιλά για ηθική όταν εκείνος χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα για να μπει στο υπουργικό συμβούλιο και αναφερόμενος εκ νέου στην υπόθεση με το ΚΕΛΠΝΟ είπε: «Πήρατε τους φακέλους των γιατρών. Ο Υπουργός δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Αυτό που έκανες είναι για φυλακή. Αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνουμε εμείς όταν έρθουμε. Σας το λέω να ζήσετε την ελευθερία σας όσο προλαβαίνετε. Δεν σας γλιτώνει κανείς ούτε οι μαγκιές σας».

Τα όσα είπε ο κ. Πολάκης προκάλεσαν την αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε «Εκοφίτη» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και του συνέστησε να πλένει το στόμα του με σαπούνι πριν αναφερθεί σε αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το Athensmagazine.gr σου προτείνει την καλύτερη επιλογή: Που να περάσεις μια αξέχαστη και άκρως καλοκαιρινή Κυριακή στην Αττική;



Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου τύπου!



Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 08 Μαΐου;



Σκάνδαλο δίχως προηγούμενο: Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες από 50 μαθήτριες!


 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share