Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καφενείο η Βουλή: "Είσαι γελοίος" - Άγριος καυγάς μεταξύ Αμυρά και Καραθανασόπουλο! (VIDEO)

19 Νοεμβρίου 2015
Καφενείο η Βουλή:

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά και τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, ξέσπασε στην ολομέλεια με τους δυο βουλευτές να ανταλλάσουν σκληρές κουβέντες!

«Η κυβέρνηση τα κατάφερε και έφερε τον Μαρξισμό μέσα στην ελληνική οικογένεια. Ναι κύριε Σταθάκη φέρατε τον Μαρξισμό και απαλλοτριώνετε την ελληνική ιδιοκτησία!», είπε ο Γιώργος Αμυράς και εξανέστη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος και άρχισε να του φωνάζει: «Είσαι γελοίος!»

Ο Προεδρεύων προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη αλλά ο κ. Καραθανασόπουλος ήταν εκτός εαυτού. «Να αποσύρετε τις ύβρεις», είπε ο Γιώργος Αμυράς αλλά ο κ. Καραθανασόπουλος δεν απαντούσε. «Είσαι γελοίος αν αυτό θεωρείς ότι είναι κομμουνισμός», του είπε για να του απαντήσει ο Γιώργος Αμυράς: «Εσείς είστε τραμπούκος! Είστε υβριστής και τραμπούκος!»

«Καλά κάνω!» του απάντησε ο κ. Καραθανασόπουλος. «Καλά κάνεις; Επειδη είσαι υβριστής και τραμπούκος καλά κάνεις;Τραμπούκε! Ε! Τραμπούκε! Λεκτικέ τραμπούκε!» του ανταπάντησε ο Αμυράς. Ο κ. Καραθανασόπουλος όμως δεν σταματούσε με τίποτα με αποτέλεσμα να υπάρξει έκρηξη από τον βουλευτή του Ποταμιού ο οποίος του είπε: «Είστε γελοίος και δειλός! Είστε ένας δειλός γελοίος! Αυτό είστε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ

ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα πρέπει όλοι σήμερα να στραφούμε προς την Κυβέρνηση και να παραδεχτούμε πως τα καταφέρατε. Οι Υπουργοί της Κυβέρνησης τα κατάφεραν: Έφεραν τον μαρξισμό σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Ναι, κύριε Σταθάκη, φέρατε τον μαρξισμό. Απαλλοτριώνετε την ελληνική ιδιοκτησία…
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ε, όχι και μαρξισμός αυτό! Είσαι γελοίος που λες ότι αυτό είναι μαρξισμός. Αυτό οφείλεται στις τράπεζες και στους τραπεζίτες και είναι καπιταλισμός!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Σας παρακαλώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Καραθανασόπουλε, σας παρακαλώ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Να αποσύρετε τις ύβρεις.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κάνεις κάθε φορά και είναι γελοιότητα!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Καραθανασόπουλε…
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είσαι γελοίος να νομίζεις ότι αυτό είναι ο κομμουνισμός!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Εσύ είσαι τραμπούκος. Και εσείς είστε υβριστής και τραμπούκος. Εντάξει;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Καλά κάνω.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Αμυρά, συνεχίστε τον λόγο σας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Καλά κάνεις; Επειδή είσαι τραμπούκος, καλά κάνεις; Τραμπούκε, ε, τραμπούκε! Λεκτικέ τραμπούκε!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Αμυρά, σας παρακαλώ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Λοιπόν, επαναλαμβάνω. Αλλά, να τον ανακαλέσετε, κύριε Πρόεδρε. Δεν μπορεί να μπαίνει μέσα και να αρχίζει…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Καραθανασόπουλε, σας παρακαλώ, ηρεμήστε λίγο.
Κύριε Αμυρά, συνεχίστε.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Όπως είδατε, θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομμουνιστών.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Του κομμουνισμού είναι αυτά τα ιερά και τα όσια; Του καπιταλισμού είναι αυτά και των τραπεζιτών. Άντε τώρα!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Αμυρά, μην ρίχνετε λάδι τώρα… Συνεχίστε την ομιλία σας. Σας παρακαλώ πολύ, μη συνεχίζετε.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Να ανακαλέσετε. Να πάρετε πίσω τις ύβρεις.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Σας παρακαλώ πολύ, ας ηρεμήσουμε.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς να τα πάρετε πίσω και όχι να συκοφαντείτε τον κομμουνισμό. Είσαι γελοίος!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Να πάρετε πίσω τις ύβρεις, κύριε.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είσαι γελοίος!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Εσείς είστε γελοίος! Είστε ένας δειλός γελοίος! Αυτό είστε! Ή, με άλλα λόγια, είστε ένας Έλληνας κομμουνιστής. Αυτό τα λέει όλα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Άντε ρε, που θα πεις για τους Έλληνες κομμουνιστές!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Σας παρακαλώ!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, επανέρχομαι, λοιπόν και δίνω τα εύσημα εγώ…
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Άντε μπράβο, βουτυρομπεμπέ! Μισή σφαλιάρα είσαι.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: …προς δυσαρέσκεια του ΚΚΕ στους Έλληνες Υπουργούς της Αριστερής Κυβέρνησης, διότι, ναι, απαλλοτριώνουν την ιδιοκτησία, μέσω των τραπεζών. Το κράτος δίνει τα χρήματα στις τράπεζες, οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια του κόσμου και τα σπίτια ανήκουν στο κράτος.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Και αυτό είναι μαρξισμός;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Ε, αν είχατε λοιπόν, την υπομονή θα ακούγατε ότι θα έλεγα ότι τα σπίτια ανήκουν στο κράτος, αλλά όχι με την ορθόδοξη κουμμουνιστική θεωρία, αλλά με τη θεωρία….
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Καλά τώρα, δεν το σώνεις, προχώρα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Έλα εδώ, να το διαβάσεις.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Προχώρα.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Έλα εδώ να το διαβάσεις!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Μην διακόπτετε, σας παρακαλώ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Τι θα γίνει, κύριε Πρόεδρε, έτσι θα πάει; Έτσι θα πάει;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Δεν απευθύνομαι σε εσάς.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Όχι, αλλά απευθύνομαι εγώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Στους υπόλοιπους Βουλευτές απευθύνομαι. Συνεχίστε.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Έλεγα, λοιπόν, έχουμε τους ορθόδοξους κομμουνιστές και έχουμε τους ανορθόδοξους, τους υβριδικούς κομμουνιστές, που έχουν συνεταίρους τους τραπεζίτες και εργαλείο τους πλειστηριασμούς.
Θα σου το δώσω να το δεις το κείμενο, αγαπητέ συνάδελφε, και να ζητήσεις συγγνώμη για τις ύβρεις σου.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Πάμε παρακάτω.
Επρόκειτο να σας πω ότι μας λείπει η προηγούμενη Βουλή. Πού είναι ο συριζαίοι Βουλευτές που ανέμιζαν την κόκκινη σημαία της επανάστασης κατά των τραπεζιτών; Πού είστε, κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα να πάρετε τον λόγο μόνο εννιά από εσάς, από τους εκατόν σαράντα πέντε;
Σας διαβάζω λοιπόν, τι λέγατε για τους τραπεζίτες, στους οποίους τραπεζίτες δίνετε τη δυνατότητα να απαλλοτριώσουν, να κατασχέσουν, να βγάλουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία. Μεγαλοκαρχαρίες τους λέγατε, κοράκια, βρικόλακες και βδέλλες που πίνουν το αίμα του λαού. Τι απέγιναν τώρα; Έγιναν συνεργάτες σας; Αλλά υπάρχει, βεβαίως, πέραν της σιωπής, και ο άλλος δρόμος, αυτός ο δρόμος που ακολούθησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Παραιτήθηκε, διότι δεν ήθελε να βάλει τη υπογραφή του σε αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο.
Αλλά έχουμε συνηθίσει πια να νομοθετείτε και με τρόπο προχειρότητας και του ποδαριού και χωρίς περιεχόμενο.
Είπατε, λοιπόν…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΝΑΣ: Έλεος, κρίνετε τους πάντες, κόψτε κάτι.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Ο πρώην κομμουνιστής! Ο πρώην κομμουνιστής, που αναμόρφωσε το ΙΚΑ, ο κ. Θεωνάς!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΝΑΣ: Κύριε Πρόεδρε, …(Δεν ακούστηκε)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Μην διακόπτετε, κύριε Θεωνά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Επί έξι μήνες έσωζε το ΙΚΑ και έρχεται τώρα να μας πει! Σας παρακαλώ πολύ!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Αμυρά, συνεχίστε την ομιλία σας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΝΑΣ: ….(Δεν ακούστηκε)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Μην διακόπτετε, κύριε Θεωνά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Τι θα γίνει, κύριε Πρόεδρε, θα μιλήσω; Να πάρει το λόγο επί προσωπικού.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Στερείτε τον χρόνο από τους επόμενους ομιλητές.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Χαιρόμαστε που παραδώσατε το ΙΚΑ ανθηρό. Το πήρατε χρεωκοπημένο, το παραδώσατε ανθηρό. Αυτό τα λέει όλα για εσάς. Πάμε παρακάτω.
Μάθαμε, λοιπόν, ότι τα ισοδύναμα ή ισόποσα σημαίνουν σφάξιμο, σημαίνουν άγνοια, σημαίνουν ερασιτεχνισμό. Το είδαμε αυτό στην περίπτωση του κρασιού. Είναι τέτοια η προχειρότητα, κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, που σας διατρέχει, ώστε ξεχάσατε να βάλετε τη διάταξη στο νομοσχέδιο που έρχεται για την κατάργηση του ΦΠΑ στο 23% στην εκπαίδευση και ήρθατε με τροπολογία δυόμισι ώρες πριν πάμε στην ψήφιση και το θυμηθήκατε.
Πού είναι το λαθρεμπόριο των καυσίμων; Πού είναι το χτύπημα της διαπλοκής, πού είναι η σύλληψη των μεγάλων φοροφυγάδων, πού είναι η λίστα Λαγκάρντ, πού είναι η σκληρή διαπραγμάτευση σε αυτά τα μέτωπα; Λόγια του αέρα. Φορολογείτε ό,τι αναπνέει, ό,τι κινείται και ό,τι τρέχει σε αυτή τη χώρα. Ό,τι πάει μπροστά. Μόνο τα ποδήλατα δεν έχετε φορολογήσει και ελπίζω να μη σας δίνω ιδέες τώρα, κύριε Αλεξιάδη.
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών): Καλή ιδέα!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Καλή ιδέα, μάλιστα.
Στην τροπολογία 53, που μας φέρατε για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας, δεν είδα να έχετε μια πρόβλεψη έστω στην αιτιολογική έκθεση, έστω με ένα δικό σας σημείωμα για το τι θα κάνετε με τη Volkswagen.
Ο Ματίας Μύλερ, ο γενικός διευθυντής της Volkswagen, έστειλε μια επιστολή στους είκοσι οχτώ Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ρωτώ: Του έχετε απαντήσει; Και πέραν της απάντησης –γιατί αυτό είναι το δευτερεύον- τι ποσά θα έπρεπε να εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο από τα τέλη κυκλοφορίας των πειραγμένων ως προς το λογισμικό τους αυτοκινήτων της Volkswagen; Θα τα διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα; Με ποιον τρόπο;
Είναι η εύκολη λύση να βάζετε τέλη κυκλοφορίας στα υβριδικά, παρά το γεγονός ότι, όταν τα αγόρασαν αυτά οι κάτοχοί τους, ήξεραν ότι ο νόμος έλεγε πως δεν θα πρέπει να πληρώνονται, απαλλάσσονται. Είναι εύκολο, λοιπόν, στον ανώνυμο Έλληνα οδηγό και κάτοχο αυτοκινήτου να πετάτε άλλο ένα τσεκούρεμα, αλλά είναι πιο δύσκολο μάλλον, απ’ ό,τι φαίνεται, για εσάς να τα βάλετε με την Volkswagen.
(Στο σημείο αυτό κτυπάει του κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)
Κατά τα άλλα το κρασί σας πείραξε! Μόνο που το κρασί δεν είναι ένα αλκοολούχο ποτό, είναι ένα γεωργικό προϊόν!
Με ακούτε, κύριε Υπουργέ; Με συγχωρείτε, γιατί βλέπω ότι με τον κ. Θεωνά εκεί έχετε πιάσει κουβέντα. Τι θα γίνει;
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών): Για τα ποδήλατα λέμε.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Για τα ποδήλατα λέτε; Σας είπε ο κ. Θεωνάς να φορολογήσετε τα ποδήλατα; Ε, όχι, βάλτε μαζί μου, κύριε Θεωνά, όχι με τα ποδήλατα!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΩΝΑΣ: Τελικά δεν θα αφήσεις άνθρωπο απείρακτο εδώ μέσα, κύριε Αμυρά! Έλεος!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Λοιπόν, διακόσιες είκοσι χιλιάδες Έλληνες απασχολούνται από το χωράφι έως το τελικό προϊόν του κρασιού και αντί εσείς να βοηθήσετε και να ενισχύσετε αυτήν την πρωτογενή παραγωγή, να ενισχύσετε την προσπάθειά τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε φτηνές πρώτες ύλες, για να κατασκευάζουν μπουκάλια, ετικέτες και βεβαίως το πώμα, εσείς εξωθείτε τις μικρές εξαγωγικές αμπελουργικές μονάδες σε αργό θάνατο.
Δεν ξέρω αν έχετε πάει στη Σίκινο, κύριε Υπουργέ. Είναι ένα νησάκι στις Κυκλάδες –έχει πάει ο κ. Λοβέρδος- μεταξύ Φολεγάνδρου και Σαντορίνης. Από εκεί είστε; Η Σίκινος, λοιπόν, στα αρχαία χρόνια ονομαζόταν Οινόη. Γιατί; Διότι είχε πολλά αμπέλια παρά το μικρό της μέγεθος και μία εκπληκτική ντόπια ποικιλία, το μαυροτράγανο.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Με τι ΦΠΑ;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Περιμένετε, τότε δεν είχε ΦΠΑ. Όμως, είχε ωραίους δειπνοσοφιστές, σαν και εσάς, που έδιναν ενδιαφέρον και υπεραξία στο προϊόν. Όμως, στη Σίκινο…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Αμυρά, να ολοκληρώνουμε σιγά-σιγά. Θα σας δώσω χρόνο, επειδή είχατε διακοπές.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Βλέπετε είναι επεισοδιακή η ομιλία μου. Κάθε φορά που ανεβαίνω όλο και κάποιος μου την πέφτει για κάποιον λόγο. Εν πάση περιπτώσει, ούτε ο Θεοχάρης να ήμουνα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Κομμουνιστικός κίνδυνος.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Στη Σίκινο, λοιπόν, -στα αρχαία χρόνια Οινόη- υπάρχει ένα πρότυπο οινοποιείο. Το έχει ο Γιώργος ο Μάναλης με την οικογένειά του. Είναι είκοσι στρέμματα όλα και όλα. Επανέφερε την ποικιλία την ντόπια, το μαυροτράγανο, και κατάφερε μέσα σε δύο-τρία χρόνια να βγάζει έναν μικρό, περιορισμένο αριθμό μπουκαλιών, τρεις χιλιάδες μποτίλιες, αλλά να αποτελεί πλέον σημάδι της Σικίνου αυτό το κρασί.
Πείτε μου εσείς τώρα, με την αύξηση κατά μισό ευρώ στο μπουκάλι, τι μέλλον έχει στη Σίκινο αυτός ο άνθρωπος. Μάλιστα είναι πρότυπο το οινοποιείο. Δηλαδή, λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τι θα του πείτε του κ. Μάναλη; Θα του πείτε «καλά κρασιά» ή ότι πνιγήκατε σε μια κουταλιά κρασί και δεν καταφέρατε να βγείτε από αυτήν;
Πάντως σε έναν πληθυσμό διακοσίων είκοσι ανθρώπων, που έχει όλους κι όλους η Σίκινος, ο αριθμός των εργαζομένων σε αυτό το πρότυπο οινοποιείο, πέντε εργαζόμενοι, είναι μια τεράστια, μια μεγάλη συμβολή στην τοπική οικονομία. Ξανασκεφθείτε το, λοιπόν, και αποσύρετε αυτήν την διάταξη.
Γιατί όμως όλα αυτά; Γιατί όλα γίνονται πρόχειρα. Και αν με ρωτούσατε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, για ποιο λόγο η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, θα σας πω και θα σας δείξω τη βουλευτική μας ταυτότητα. Να για ποιο λόγο! Βλέπω και τον Πρόεδρο. Είναι δυνατόν η ταυτότητά μας αντί για «Βουλή των Ελλήνων» να γράφει «ουλή των Ελλήνων»;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων): Οκτώ κομμάτια βγήκαν έτσι! Τι πρόβλημα υπάρχει;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Οκτώ κομμάτια! Δεν μπορώ να διανοηθώ ούτε μισό κομμάτι!
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Ολοκληρώστε, σας παρακαλώ, κύριε Αμυρά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Δεν μπορώ να διανοηθώ! Αυτή η «ουλή των Ελλήνων» δίνει την απάντηση για το χάλι της χώρας!
Σας ευχαριστώ πολύ.

Πηγή: newsit.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share