Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

BOMBA από Σταύρο Δήμα: "Δεν θέλω να βγω πρόεδρος με... "

24 Δεκεμβρίου 2014
BOMBA από Σταύρο Δήμα:

Την παρέμβαση ακόμα και του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα προκάλεσε το σενάριο που διακινείται σύμφωνα με τα οποίο οι χρυσαυγίτες κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της 29ης θα απέχουν από την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, θα μπουν στην αίθουσα κατά τη δεύτερη ανάγνωση και την εκφώνηση των ονομάτων των απόντων έτσι ώστε καθώς θα έχει διαμορφωθεί το αποτέλεσμα βάσει των ψήφων των υπολοίπων να στρέψουν πάνω τους τα φώτα όλου του πλανήτη.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που κατά την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, όταν εκφωνούνται τα ονόματα των βουλευτών επικρατείας ο Χ. Παππάς ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα.
Ο Χ. Παππάς ψηφίζει νωρίτερα από τον κ. Λυκούδη και πολλούς ανεξάρτητους βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Δήμα, εάν ψηφίσει ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπέρ του Σ. Δήμα ίσως προκαλέσει την αντίδραση των κεντροαριστερών βουλευτών και να τους οδηγήσει σε αποχή ή στην καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑ

"Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής". Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση σεναρίων για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share