Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023: Πότε αρχίζουν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Σας αφορά!

28 Μαΐου 2023 16:02
Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023: Πότε αρχίζουν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
Από Ανθή Κουρεντζή

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αρχίσει η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων στα καταστήματα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη «βόμβα» για τον Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρεται και στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι θερινές εκπτώσεις πραγματοποιούνται “από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου” , δηλαδή από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Επίσης επισημαίνεται πως τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν προαιρετικά την δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου, δηλαδή στις 9 του μήνα με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 π.μ έως και τις 6μμ.

Ωστόσο ανακοίνωση για την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων θα εκδώσουν ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αλλά και το ΣΕΛΠΕ.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2023: Πότε αρχίζουν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τις εκπτώσεις

Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των εκπτώσεων στις αγορές τους. Αναλυτικά θα προσέχουν τα εξής:

  • Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.
  • Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται.
  • Επίσης, θα πρέπει να αναγράφεται το ποσοστό της έκπτωσης στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία.
  • Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορία προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»).

Ο στυλιστικός «σύμμαχος» για το φετινό καλοκαίρι: Τα σανδάλια από τα H&M με 49,99 ευρώ που θα πλαισιώσουν άψογα τα καλοκαιρινά outfits

Το καλοκαίρι έρχεται και μόλις η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει από τα πρώτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που αρχίζουμε να αναζητάμε είναι τα παπούτσια με τα οποία θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας και θα μας κρατούν δροσερές. Απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα αγαπημένα σανδάλια μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάθε καλοκαιρινό look με επιτυχία και στιλ είτε πρόκειται για τος εμφανίσεις μας στην πόλη είτε στο νησί ή την εξοχή ή οπουδήποτε πρόκειται να πάμε διακοπές και επιθυμούμε να έχουμε προσεγμένα αλλά ταυτόχρονα ανέμελα και ξέγνοιαστα looks. Με την ευκαιρία, δείτε το must have φόρεμα του καλοκαιριού.

Και ενώ μπορεί τα σανδάλια να κυκλοφορούν σε πολλές εκδοχές, αυτές που έχουν ένα twist από τα συνηθισμένα πάντα μας ενθουσιάζουν καθώς μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτή που θα αναβαθμίσει το σύνολο μας σε όποια περίσταση και εάν επιλέξουμε να ολοκληρώσει το σύνολο μας. Για τις καλοκαιρινές μας διακοπές όπως είναι αναμενόμενο επιθυμούμε να διαλέξουμε τα καλύτερα σύνολα μας, αυτά που εκφράζουν περισσότερο την αισθητική μας όπως και εκείνα που θα ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας.

Ο στυλιστικός «σύμμαχος» για το φετινό καλοκαίρι: Τα σανδάλια από τα H&M με 49,99 ευρώ που θα πλαισιώσουν άψογα τα καλοκαιρινά outfits

Για να αναβαθμίσεις κάθε καλοκαιρινό look σού βρήκαμε τα ιδανικά σανδάλια στην H&M. Τα ιδιαίτερα δερμάτινα σανδάλια έχουν μεταλλιζέ ασημί χρώμα στα λουριά τους και raffia σόλα για ένα άνετο περπάτημα. Για ένα αρμονικό και stylish look μπορείς να τα συνδυάσεις με ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις εάν το στιλ σου τείνει να είναι minimal, όπως και με έντονα χρώματα και floral και εμπριμέ μοτίβα.

Δείτε τα εδώ

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share