Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίδομα 1.000 ευρώ: Έτσι θα το λάβετε - Οι δικαιούχοι

Όσα ισχύουν για την έκτακτη ενίσχυση

13 Φεβρουαρίου 2023 12:44
Επίδομα 1.000 ευρώ: Έτσι θα το λάβετε - Οι δικαιούχοι
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίδομα 1.000 ευρώ: Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. – Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό!

Συνεχίζονται ακόμα οι αιτήσεις για τη Ζ φάση για το έκτακτο επίδομα που δίνει στο χέρι έως 1000 ευρώ σε 120.000 ανέργους και άνεργες! Το πρόγραμμα που δίνει αυτό το επίδομα (5 ευρώ ανά ώρα) πραγματοποιείται μέσω της ΔΥΠΑ και αφορά την κατάρτιση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ.

Συγκεκριμένα οι άνεργοι σε όλη τη χώρα μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν στο ΜΗΤΡΩΟ των ωφελουμένων (ΦΑΣΗ Ζ’) όπου εφόσον πραγματοποιήσουν κατάρτιση και πιστοποίηση θα λάβουν στους λογαριασμούς τους επίδομα έως 1000 ευρώ! Παράλληλα, «πέφτει» το Taxisnet - Τρέχουν όλοι για τα 8.556 ευρώ!

Εφόσον μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων κάνετε άμεσα και δωρεάν την Κατάρτιση – Πιστοποίηση και μετά παίρνετε έως και 1000 ευρώ επίδομα! (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. και πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και του ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας.

Επίδομα 1.000 ευρώ: Η διαδικασία της αίτησης

Χαρτονομίσματα ευρώ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Βήμα 1ο

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική υπάρχουν κενές θέσεις στο GoLearn – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Βήμα 2ο

Α) Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Βήμα 3ο

Eφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να ενταχθείτε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share