Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Έρχεται και «καλάθι παιχνιδιών» για τα Χριστούγεννα: Τι θα περιέχει - Πότε θα ξεκινήσει (video)

Τελική ευθεία

6 Δεκεμβρίου 2022 09:47
Έρχεται και «καλάθι παιχνιδιών» για τα Χριστούγεννα: Τι θα περιέχει - Πότε θα ξεκινήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει μπει το «καλάθι των παιχνιδιών», και οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, οπότε θα δοθούν λεπτομέρειες και για το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού».

Μάθετε επίσης πότε ανακοινώνεται το γιορτινό καλάθι του νοικοκυριού

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους των αλυσίδων παιχνιδιών για το «καλάθι» και έχει διαπιστώσει θετική διάθεση για την εφαρμογή του μέτρου.

Τι θα περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» το «καλάθι των παιχνιδιών» θα περιλαμβάνει επιτραπέζια και παζλ, κούκλες, βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες, κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας, εκπαιδευτικά παιχνίδια, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ποδήλατα, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.)

Tο καλάθι των παιχνιδιών

Το OPEN παρουσίασε και το λογότυπο που θα έχει το καλάθι για τους λιλιπούτειους φίλους, το οποίο θα ονομάζεται «το καλάθι του Άη Βασίλη».

Το εορταστικό καλάθι θα «βγει» στις 14 Δεκεμβρίου, από το οποίο θα μείνουν εκτός τα μελομακάρονα, ενώ τότε αναμένεται να εκκινήσει πιθανότατα και το «καλάθι των παιχνιδιών».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share