Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτος συναγερμός στα σούπερ μάρκετ της χώρας - Απόφαση «σεισμός» για το γάλα

Έρχονται μέρες (ακόμη πιο) δύσκολες...

2 Δεκεμβρίου 2022 11:28
Έκτακτος συναγερμός στα σούπερ μάρκετ της χώρας - Απόφαση «σεισμός» για το γάλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι σχετικά με τις ελλείψεις που αναμένεται να υπάρξουν στο γάλα το επόμενο χρονικό διάστημα. «Οι ελλείψεις στην Κρήτη θα είναι πάρα πολύ σοβαρές» τόνισε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου, Γρύλλος Παπαδάκης μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Με την ευκαιρία, να σας θυμίσουμε την είδηση «γροθιά στο στομάχι»: Έβαλαν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα σε κεντρικό σούπερ μαρκετ της Αθήνας

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Όπως εξήγησε, «σε 10-15 ημέρες αρχίζει η νέα γαλακτοκομική περίοδος. Ήδη βλέπουμε ότι υπάρχει έλλειψη και μπορεί να ξεπεράσουμε και το 50% φέτος». Ο κ. Παπαδάκης υποστήριξε ότι «λόγω του αυξημένου κόστους των πρώτων υλών και των ζωοτροφών, δεν συμφέρει κάποιον να ασχολείται με την κτηνοτροφία και να συνεχίσει να παράγει».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «έχουμε γίνει βαρετοί στο υπουργείο. Εδώ και 4 χρόνια είμαι ο άνθρωπος που φωνάζω ότι θα φτάσουμε στην καταστροφή. Ήδη έχουμε φτάσει στην καταστροφή. Οι τιμές στις ζωοτροφές έχουν εκτιναχθεί αλλά βλέπουμε μια αδιαφορία όχι μόνο από το υπουργείο αλλά και από τους μεγάλους εμπόρους».

Ο κ. Παπαδάκης επεσήμανε ότι έχουν κλείσει μονάδες στην Κρήτη και ότι από τον Μυλοπόταμο έχουν φύγει 15 νέα παιδιά για το εξωτερικό. «Είναι ντροπή το 2022 να φεύγουν παιδιά που ήθελαν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα ως οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Αϊ-Βασίλης» τα Lidl - Έσπειρε τη χαρά η νέα ανακοίνωση

Φέτος, ο σάκος της Lidl Ελλάς είναι ακόμη μεγαλύτερος με τον διαγωνισμό Lidl Plus να χαρίζει σε 100 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής χρηματικά εκπτωτικά κουπόνια και μοναδικά δώρα τεχνολογίας!

Τι κερδίζουν οι 100;

Οι 50 από τους 100 χρήστες του προγράμματος Lidl Plus, θα κερδίσουν ο καθένας χρηματικά εκπτωτικά κουπόνια Lidl Plus συνολικής αξίας 1.000€, ενώ 10 τυχεροί θα κερδίσουν από:

  • 1 Apple iPad Pro
  • 1 laptop Lenovo
  • 1 TV Samsung
  • 1 κονσόλα Xbox
  • 1 Garmin smartwatch

Οι χρήστες της κάρτας Lidl Plus μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 31.12.2022.

Είσαι χρήστης της εφαρμογής Lidl Plus; Σκάναρε και κέρδισε!

Για κάθε αγορά από 30€ και άνω, σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο ο κάθε χρήστης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

Δεν είστε ακόμη χρήστης της κάρτας Lidl Plus;

Κανένα πρόβλημα! Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τα δώρα του εορταστικού διαγωνισμού του Lidl Plus είναι πολλά! Δηλώστε συμμετοχή!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share