Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Οικονομική ανάσα

18 Οκτωβρίου 2022 10:55
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα η πληρωμή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νωρίτερα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις Νοεμβρίου, λόγω της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι, από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή των συνταξιούχων.

Παράλληλα, οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης να βγουν σε πρόωρη σύνταξη πριν από τα 60, και συγκεκριμένα στα 55 και στα 58 θα έχουν περιθώριο έως το τέλος του 2022.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share