Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο «ράλι» στην τιμή των καυσίμων: «Τσιμπάει» ξανά η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου - Οι προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες (Video)

Πόσο θα φτάσει

26 Αυγούστου 2022 12:46
Νέο «ράλι» στην τιμή των καυσίμων: «Τσιμπάει» ξανά η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου - Οι προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο «ράλι» στην τιμή των καυσίμων: Σε λίγες μέρες θα πληρώσουμε ακριβότερα τη βενζίνη και το πετρέλαιο στα πρατήρια, καθώς χθες το μπρεντ ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι (101,8 δολάρια) και η τιμή του φυσικού αερίου σημείωσε ιστορικό ρεκόρ στα 315€/MWh.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η βενζίνη των 95 οκτανίων, που τις τελευταίες μέρες είχε πέσει κάτω από τα 2 ευρώ, θα φτάσει τα 2,10-2,15 ευρώ το λίτρο, ενώ το πετρέλαιο κίνησης από 1,70-1,75 θα αγγίξει τα 1,90 ευρώ το βαρέλι.

Παράλληλα, εφιάλτης για τα νοικοκυριά έχει γίνει η ακρίβεια σε βασικά είδη διατροφής και υπηρεσίες, με τις αυξήσεις στις τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ να μη δείχνουν κανένα σημάδι αποκλιμάκωσης ή έστω σταθεροποίησης.

Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το fuel pass

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα τρέχουν οι αιτήσεις για το fuel pass στο vouchers.gov.gr. Για Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο δόθηκε επιδότηση από 45 έως 100ευρώ.

Διαδικασία αίτησης

  • Είσοδος με κωδικούς Taxisnet
  • Πίστωση ποσού σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την έγκριση της αίτησης.
  • Άυλη ψηφιακή κάρτα πριμοδοτείται με 15 ευρώ και χρήση του ποσού που θα πιστωθεί έως 31/10/2022.
  • Υποχρεωτική η υποβολή της φορολογικής δήλωσης, πριν την διαδικασία κατάθεση της αίτησης.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share