Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολλά χαμόγελα στα σούπερ μάρκετ της χώρας: Δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας - Δείτε τις ειδικότητες

Όλες οι θέσεις ανά αλυσίδα

8 Μαΐου 2022 18:55
Πολλά χαμόγελα στα σούπερ μάρκετ της χώρας: Δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας - Δείτε τις ειδικότητες
Πηγή φωτογραφίας: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνεις δουλειά και θα σε ενδιέφερε να εργαστείς σε κάποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ; Σου έχουμε μαζέψει όλες τις σελίδες που οι αλυσίδες αναρτούν τις ανοικτές θέσεις εργασίας που προσφέρουν. Δες παρακάτω αναλυτικά αν ταιριάζει κάποια με τις απαιτήσεις σου.

Δείτε επίσης: Έκτακτη ανακοίνωση Σκλαβενίτη για τις Κυριακές!

Όλες οι θέσεις ανά αλυσίδα

Προσλήψεις για θέσεις εργασίας μιας ποικιλίας ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, ζητά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Δείτε εδώ τη λίστα.

Προσλήψεις στα σούπερ μάρκετ METRO και My Market

σουπερ-μαρκετ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η εταιρία METRO και τα My market αναζητούν ικανούς υποψήφιους όλων των ειδικοτήτων με όρεξη για εργασία και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας My Market, κάντε κλικ εδώ.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας METRO, κάντε κλικ εδώ.

Προσλήψεις στα Lidl

Δείτε εδώ τι ειδικότητες ζητάει και πώς να στείλετε βιογραφικό.

Θέσεις εργασίας στον Μασούτη

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας.

Ρίχνουν χρήματα τα γερμανικά σούπερ μάρκετ για να κρατήσουν σταθερές τις τιμές

σουπερ-μαρκετ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Business Insider, ο Όμιλος Rewe επένδυσε κατά το α’ τρίμηνο του έτους «τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων» για να στηρίξει τις τιμές που φθάνουν στον καταναλωτή, ενώ, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του, ο Λιονέλ Σουκουέ, η εταιρία παραιτήθηκε από το περιθώριο κέρδους της.

«Δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τις τελικές τιμές ακόμη περισσότερο, μετά τις αυξήσεις του κόστους στη βιομηχανία, την ενέργεια και τις μεταφορές», δήλωσε ο κ. Σουκουέ, παραδέχθηκε ωστόσο ότι οι αυξήσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν εξ ολοκλήρου, ενώ τόνισε ότι αυτό το μέτρο δεν μπορεί παρά να είναι βραχυπρόθεσμο.

Πράγματι, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες σούπερ μάρκετ σχεδιάζουν αυξήσεις των τιμών στα προϊόντα τους. «Όλες οι κατηγορίες προϊόντων θα επηρεαστούν λίγο – πολύ κάποια στιγμή, αλλά είναι τα φρέσκα προϊόντα που επηρεάζονται περισσότερο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ομίλου Rewe και αναφέρθηκε στο αυξημένο κόστος π.χ. στις χάρτινες συσκευασίες και στην ηλεκτρική ενέργεια.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share