Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προκήρυξη για προσλήψεις 250 συνοριακών φυλάκων - ΑΣΕΠ: Έρχεται η προκήρυξη του πρώτου γραπτού διαγωνισμού για πάνω από 2.000 θέσεις

Μοναδική ευκαιρία!

3 Μαΐου 2022 12:08
Προκήρυξη για προσλήψεις 250 συνοριακών φυλάκων - ΑΣΕΠ: Έρχεται η προκήρυξη του πρώτου γραπτού διαγωνισμού για πάνω από 2.000 θέσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Υπογράφηκε η απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων!

Yπογράφηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, η απόφαση για την πρόσληψη 250 συνοριακών φυλάκων, που θα στελεχώσουν Υπηρεσίες στον Έβρο.

Μετά τη δημοσίευση της απόφασης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η έκδοση της σχετικής προκήρυξης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η όλη διαδικασία πρόσληψης και εκπαίδευσης θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Προκήρυξη για προσλήψεις 250 συνοριακών φυλάκων!

ΑΣΕΠ: Έρχεται η προκήρυξη του πρώτου γραπτού διαγωνισμού για πάνω από 2.000 θέσεις

Eντός των ημερών το υπουργείο Εσωτερικών θα αποστείλει στο ΑΣΕΠ την κατανομή των θέσεων, προκειμένου να καλυφθούν και εκκρεμότητες στις προσλήψεις παρελθόντων ετών, κυρίως του 2020 και του 2021.

Οι φορείς που θα προσλάβουν το νέο προσωπικό δεν θα είναι μόνο υπουργεία και Οργανισμοί, αλλά και δήμοι και περιφέρειες όλης της χώρας.

Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και συνέντευξη των υποψηφίων, ενώ δύναται να χρησιμοποιούνται και ηλεκτρονικές συσκευές, όταν χρησιμοποιείται η μέθοδος των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share