Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Επίδομα 200 ευρώ: Στις 20-21 Απριλίου η «επιταγή ακρίβειας» - Μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για τα καύσιμα

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

11 Απριλίου 2022 13:47
Επίδομα 200 ευρώ: Στις 20-21 Απριλίου η «επιταγή ακρίβειας» - Μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για τα καύσιμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 20 με 21 Απριλίου θα δοθεί το επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ στους ευάλωτους συμπολίτες μας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των συντακτών. Επίσης εντός της εβδομάδας θα ανοίξει η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων. Παράλληλα, δείτε εδώ πώς θα κάνετε αίτηση στο gov.gr για την επιδότηση βενζίνης.

«Έχουμε πολιτικό και ιστορικό χρέος να μην επιτρέψουμε την μετατροπή της οικονομικής κρίσης σε πολιτική κρίση. Η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, η Ελλάδα θα ασκήσει πρόσθετες εθνικές παρεμβάσεις, δεν πρόκειται να αφήσουμε να μας ρουφήξει άλλος ένας κύκλος φθοράς» επισήμανε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας, καθιστά κρίσιμη προτεραιότητα τη διαμόρφωση κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ερωτηθείς για το αν θα ληφθούν και νέα μέτρα ο κος Γιάννης Οικονόμου απάντησε: «Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε παίρνει υπόψη του και δημοσιονομική σταθερότητα. Βρισκόμαστε σε εκρηκτική συγκυρία δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του, θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ο Απρίλιος είναι πολύ σημαντικός μήνας, καθώς λαμβάνονται μέτρα στήριξης στην κατεύθυνση της ανακούφισης των πολιτών. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share