Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η καταβολή του - Πότε θα μπει

Οικονομική ανάσα

30 Νοεμβρίου 2021 12:45
Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η καταβολή του - Πότε θα μπει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται με πιο γρήγορη καταβολή επιδομάτων και μέσα σε αυτό το πλάνο, περιλαμβάνεται και το δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ.

Τα χρήματα δηλαδή που θα καταβληθούν από τον ΟΑΕΔ σε όσους είναι άνεργοι και παίρνουν κάθε μήνα το επίδομα ανεργίας. Παράλληλα, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2021 θα πρέπει να καταβληθεί στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα το δώρο Χριστουγέννων.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι «Πριν τα Χριστούγεννα Δώρο Χριστουγέννων και επίδομα ανεργίας Ιανουαρίου από ΟΑΕΔ σε πάνω από 100.000 δικαιούχους».

Τα χρήματα που θα λάβουν οι άνεργοι από το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ υπολογίζονται αναλογικά από τους μήνες που παραμένουν γραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ καθώς και από το επίδομα τακτικής ανεργίας που λαμβάνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της μηνιαίας τακτικής επιδότησης.

Δώρο Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καταβολή θα γίνει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ενώ πέρυσι, η πληρωμή του δώρου Χριστουγέννων ΟΑΕΔ 2020, είχε ξεκινήσει από τις 7 Δεκεμβρίου.

Σημειώστε πώς όταν θα πιστωθεί το δώρο Χριστουγέννων, θα γίνει επίσης η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share