Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέες προσλήψεις από το ΑΣΕΠ, ΕΦΚΑ και ΔΕΗ: Οι προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη

«Τρέχουν» αυτή τη στιγμή

24 Νοεμβρίου 2021 20:20
Νέες προσλήψεις από το ΑΣΕΠ, ΕΦΚΑ και ΔΕΗ: Οι προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέες προσλήψεις προχωρά το ελληνικό Δημόσιο, με το ΑΣΕΠ να «τρέχει» αυτή τη στιγμή έξι προκηρύξεις για 798 θέσεις για συμβάσεις, είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου.

Συγκεκριμένα το ΑΣΕΠ «τρέχει» τέσσερις προκηρύξεις, όπως φαίνεται και παρακάτω, οι οποίες αφορούν 529 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης, στην ΕΥΑΘ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και δύο φορείς του υπουργείου Οικονομικών, μετά την προηγούμενη ανακοίνωση για μόνιμους.

Από τις προκηρύξεις αυτές οι δύο έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ και δέχονται ή αναμένεται να δεχτούν αιτήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ οι άλλες δύο έχουν σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρουν ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη της ΔΕΗ που αφορά την πρόσληψη 169 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, και ο e-ΕΦΚΑ δέχεται αιτήσεις αυτή την περίοδο για την πλήρωση 100 θέσεων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν από τον Οργανισμό θα βοηθήσουν στην απονομή των εκκρεμών συντάξεων, ένα θέμα που αποτελεί «βραχνά» του υπουργείου Εργασίας.

Επόμενες προκηρύξεις από ΑΣΕΠ

Οι προσλήψεις που «τρέχουν»

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: 416 θέσεις στο υπ. Προστασίας

Έως και την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην εν λόγω προκήρυξη είναι «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης», ενώ οι υποψήφιοι θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

ΑΣΕΠ 10Κ/2021: 48 θέσεις στην ΕΥΑΘ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, ενώ λήγει την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 11K/2021: Η προκήρυξη για Εθνικό Τυπογραφείο - Τράπεζα της Ελλάδος

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί για δημοσίευση η 11K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΣΕΠ 7Ε/2021: Επιστημονικό προσωπικό στο υπ. Οικονομικών

Παράλληλα, στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση βρίσκεται και η 7Ε/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση συνολικά 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν γνωστικά αντικείμενα των κλάδων: Οικονομικών Σπουδών, Νομικής, Στατιστικής, Μαθηματικών, Διεθνών Σχέσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πληροφορικής.

ΔΕΗ: 169 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Σε εξέλιξη, μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, θα βρίσκεται η μεγάλη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

e-ΕΦΚΑ: 100 νέες προσλήψεις στην Αθήνα

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά 100 άτομα και διάρκεια σύμβασης 14 μήνες για την κάλυψη αναγκών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν θα έχουν ως αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συνδρομή στην εξέταση και διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτημάτων απονομής κύριας σύνταξης, επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ παροχής, καθώς και στη διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών για την εκκαθάρισή τους» στον e-ΕΦΚΑ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ξεκινήσει από το, Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και θα λήξει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 (με την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας).

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share