Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κοινωνικό Μέρισμα 2021: Το ανακοινώνει ο Μητσοτάκης! Αυτές οι 2 κατηγορίες θα το πάρουν

Σας αφορά!

5 Νοεμβρίου 2021 09:22
Κοινωνικό Μέρισμα 2021: Το ανακοινώνει ο Μητσοτάκης! Αυτές οι 2 κατηγορίες θα το πάρουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό, μετά την επιστροφή του από την Χάλκη, θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για το κοινωνικό μέρισμα.

Ένα έξτρα... δώρο αναμένεται να πάρει τα Χριστούγεννα μία κατηγορία πολιτών από την κυβέρνηση.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του, το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει πως θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει το ύψος του και το ποιους θα αφορά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως, οι βασικοί υποψήφιοι για να το πάρουν είναι δύο. Οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να είναι και οι δύο.

Πρόωρες εκλογές

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έχουν «κλειδώσει» οι πρόωρες εκλογές που όλα δείχνουν πως θα γίνουν πιθανότατα την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μάιο, εκτός και αν μεταφερθούν για το Φθινόπωρο.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως μέσα στο 2022 θα γίνουν δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού, ενώ το ίδιο ισχύει και για το κοινωνικό μέρισμα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share