Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

4 δισ. ευρώ για τον Σκλαβενίτη: Οικονομική «βόμβα» στην εταιρεία

Νέα «εκτόξευση» για την αλυσίδα

27 Οκτωβρίου 2021 11:21
4 δισ. ευρώ για τον Σκλαβενίτη: Οικονομική «βόμβα» στην εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης κάθε χρόνο αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να ετοιμάζεται να ξεπεράσει φέτος τα 4 δισ. ευρώ σε πωλήσεις.

Πέρυσι ο όμιλος, όπως αναφέρει το capital.gr, εμφάνισε τζίρο 3,79 δισ. ευρώ αυξημένο κατά 15% σε σχέση με το 2019 και κέρδη 60,3 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 6,8 εκατ. ευρώ το 2019.

Τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πωλήσεις της αλυσίδας, που λόγω συνθηκών κλείνει τα καταστήματά της, καταγράφουν ανάπτυξη άνω του 5%, δηλαδή σημειώνουν διπλάσιο ποσοστό ανάπτυξης από το σύνολο του κλάδου.

Σκλαβενίτης έσοδα

Η νέα επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος

Την ίδια στιγμή η αλυσίδα ενισχύει τη θέση της στο e-commerce. Από τις αρχές Οκτωβρίου το sklavenitis.gr είναι διαθέσιμο και στην περιοχή της Λάρισας, η οποία αποτελεί τον δεύτερο σταθμό μετά την Αττική και την πρώτη πόλη ενεργοποίησης του Σκλαβενίτης eMarket στην περιφέρεια.

Με περισσότερους από 12.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης, το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket καλύπτει τη Λάρισα αλλά και τις γύρω περιοχές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και η πληρωμή γίνεται με όλους τους τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Η εξυπηρέτηση και η προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών για την περιοχή της Λάρισας πραγματοποιείται μέσω του hyper καταστήματος της αλυσίδας στην περιοχή, στο οποίο αναπτυχθήκαν όλες οι σχετικές υποδομές για την υποστήριξη της νέας υπηρεσίας (εγκατάσταση συστήματος αποδοχής, προετοιμασίας και αποστολής online παραγγελιών).

Σύμφωνα με πηγές της αλυσίδας, η επιλογή αυτού του μοντέλου συμβάλλει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των online παραγγελιών. Εν τω μεταξύ μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται η λειτουργία του eshop σε δυο ακόμη περιοχές της χώρας αλλά και η ένταξη νέων κωδικών και κατηγοριών.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share