Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Δάνειο: Τράπεζα δίνει 20.000 ευρώ - Οι δικαιούχοι

Ποιο το επιτόκιο

9 Οκτωβρίου 2021 09:17
Δάνειο: Τράπεζα δίνει 20.000 ευρώ - Οι δικαιούχοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με χαμηλότοκο δάνειο έως 20.000 ευρώ και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης, η Παγκρήτια Τράπεζα στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από το σεισμό της 27ηςΣεπτεμβρίου με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Παράληλα, σε εφαρμογή τέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/10) η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://arogi.gov.gr/ για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στα μέτρα στήριξης.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το νέο καταναλωτικό δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα προς τους πληγέντες, αφού προσφέρεται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 2,9%, περίοδο χάριτος έως έξι μήνες και ορίζοντα αποπληρωμής μέχρι επτά έτη.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που έχουν υποστεί ζημίες, όπως προκύπτει από βεβαίωση μηχανικού ή υπεύθυνη δήλωσή τους, θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν έως και το 100% του ποσού προτιμολογίων, προσφοράς εργολάβου, εταιρείας,προμηθευτών κλπ. για εργασίες αποκατάστασης που αφορούν στον σκοπό του δανείου.

Η τράπεζα, αρωγός των ευάλωτων συμπολιτών μέσα από την απευθείας τηλεφωνική γραμμή 2810 338837 που λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, θα υποδέχεται αιτήματα πληγέντων από το συγκεκριμένο σεισμό, για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δανεισμού τους, αναλόγως των αναγκών και των δυνατοτήτων τους.

Τράπεζα δίνει δάνειο 20.000 ευρώ

Οπως επισημαίνεται η Παγκρήτια με εξειδικευμένο προσωπικό και βαθιά γνώση της περιοχής είναι έτοιμη να συνδράμει στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι, ενώ αναμένει να προσδιορίσει περαιτέρω τις δράσεις της μετά την έκδοση της επικείμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα αφορά τους πληγέντες της συγκεκριμένης περιοχής.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share