Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για εργασία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε ένσταση

19 Αυγούστου 2021 16:36
ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για εργασία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΟΑΕΔ: Σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΒΝΣ) του Οργανισμού του σχολικού έτους 2021-2022, σύμφωνα με τη ΣΟΧ1/2021.

Όπως ανακοινώθηκε, η ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης προσλαμβανομένων και αποκλειομένων υποψηφίων, που υπέβαλλαν αίτηση σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των ΒΝΣ ΟΑΕΔ θα διαρκέσει από την Παρασκευή 20 Αυγούστου έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου. Ωστόσο σήμερα ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης ανακοίνωσε ότι έρχονται προγράμματα για 100.000 θέσεις εργασίας.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €) που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο-επιλογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ).

Σημειώνεται, τέλος, πως ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Φωτιές στην Εύβοια - ΟΑΕΔ: Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού

Διπλασιάζεται από τον ΟΑΕΔ σε 12 διανυκτερεύσεις η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας. Στόχος είναι να ενισχυθούν οικονομικά οι πολίτες και οι τοπικές επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από τις φωτιές.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, διπλασιάζεται από 6 σε 12 βράδια η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων για τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021 – 2022 στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας, στο πλαίσιο των μέτρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 60780/16.8.2021 (ΦΕΚ B' 3847/18.08.2021).

Πρόγραμμα επιδότησης

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ. Επίσης ενημερωθείτε για τις πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Ιουνίου 2022 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

  • Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και
    παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

 Φωτιές στην Εύβοια – ΟΑΕΔ: Διπλασιάζεται η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share