Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΣΕΠ: Πάνω από 1.300 προσλήψεις μέχρι τέλη Ιουλίου - Μήνυμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τρέξτε να προλάβετε - Γίνονται ήδη αιτήσεις

13 Ιουλίου 2021 19:11
ΑΣΕΠ: Πάνω από 1.300 προσλήψεις μέχρι τέλη Ιουλίου - Μήνυμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευκαιρία να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς ο οργανισμός προγραμματίζει πάνω από 1.300 προσλήψεις στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7κ/2021 και τις 144 προσλήψεις υπαλλήλων στα ΚΕΠ της χώρας, ανάμεσα στις ουκ ολίγες μέχρι το τέλος του έτους.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.Οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν κυρίως με την παροχή διοικητικών πληροφοριών και τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης σε συνεργασία με τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες:

Α’Κατηγορία

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα εννιά (59) θέσεις

Κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

Β’Κατηγορία

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριάντα δύο (32) θέσεις

Κλάδου ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

Γ’Κατηγορία

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πενήντα τρεις (53) θέσεις

Κλάδου ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

Ειδικότερα θα απασχοληθούν με:

  • Την ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών για τις ενέργειες που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων.
  • Την παραλαβή αιτήσεων πολιτών για τη διεκπεραίωση υποθέσεών τους από τις υπηρεσίες του Δημοσίου.
  • Τον έλεγχο της πληρότητας των αιτήσεων των πολιτών και σε περίπτωση που για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης απαιτούνται δικαιολογητικά, που δεν υποβάλλονται μαζί με την αίτηση, η αναζήτηση και η παραλαβή τους
    με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μετά από σχετική εξουσιοδότηση των πολιτών
  • Την διαβίβαση των φακέλων των υποθέσεων των πολιτών, στην αρμόδια για τη διεκπεραίωσή τους υπηρεσία με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο και η αποστολή του τελικού εγγράφου στον πολίτη.
  • Την επικύρωση διοικητικών εγγράφων
  • Τη θεώρηση γνησίου υπογραφής
  • Τη χορήγηση παράβολων, κινητών επισήμων και υπεύθυνων δηλώσεων.
  • Τη χορήγηση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, μέσω ηλεκτρονικής διασύνδεσης με το σύστημα TAXIS

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ αυτής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) της παρούσας, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας.

Ολόκληρο το ΦΕΚ του ΑΣΕΠ ΕΔΩ

152 θέσεις για επιστημονικό προσωπικό σε ερευνητικά κέντρα

Ολοκληρώθηκαν οι αναρτήσεις των ανακοινώσεων στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 122 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού προσωπικού και 30 θέσεων Διοικητικού προσωπικού, προς ενίσχυση των Ερευνητικών Κέντρων της χώρας που υπάγονται στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Οι αποφάσεις για την έκδοση των προκηρύξεων υπεγράφησαν από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον αρμόδιο Υφυπουργό και Βουλευτή Κορινθίας, κ. Χρίστο Δήμα.

Οι Ερευνητικοί φορείς απέστειλαν τα χαρακτηριστικά που αφορούν στη λεκτική ονομασία, το γνωστικό αντικείμενο, καθώς και τα γενικά και ειδικά τυπικά προσόντα.

Προσλήψεις από ΑΣΕΠ

Έως την Πέμπτη οι αιτήσεις για 664 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Σε προσλήψεις 664 υπαλλήλων προχωράει ο ΔΕΔΔΗΕ, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια. Στην κατηγορία τη Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία της Τεχνολογικής εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (245) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ (105) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕ, ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕ.

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (314) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕ, ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕ, ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕ, ΡΑΔΙΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΔΕ, ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΕ, ΟΔΗΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕ.

Η εν λόγω Προκήρυξη αφορά σε απλό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, καθώς και σε προσωπικό ΔΕ που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών λήγει στις 15 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.
Για διευκρινίσεις που αφορούν στη συμπλήρωση της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, καλέστε στο 214 4066800 από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις 77 ατόμων στο Κτηματολόγιο

πρόσληψη, εβδομήντα επτά (77) ατόμων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου διάρκειας τριών (3) ετών.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται, σύμφωνα με τα ειδικώς οριζόμενα σε αυτή, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021.

Προκηρυσσόμενες θέσεις

  • Περιφερειακός συντονιστής μετάπτωσης 17
  • Συντονιστής μετάπτωσης στην κεντρική υπηρεσία 5
  • Διαχειριστής κτηριακών εγκαταστάσεων 5
  • Διαχειριστής προμηθειών περιφερειακής δομής 4
  • Υποστήριξη και Παρακολούθηση Οικονομικών στοιχείων περιφερειακής δομής 1
  • Οικονομική / λογιστική / Ταμειακή Διαχείριση της περιφερειακής δομής 3
  • Σύνταξη, παρακολούθηση και εκτέλεση προϋπολογισμού ΜΠΔΣ της Περιφερειακής Δομής 1
  • Δημοσιονομικός έλεγχος δαπανών περιφερειακής δομής 1
  • Διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού περιφερειακής δομής 3
  • Διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού περιφερειακής δομής 1
  • Διοικητική μέριμνα περιφερειακής δομής 1
  • Τεχνικός Πληροφορικής υποδομών 5
  • Υποστήριξη ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων περιφερειακών δομών 3
  • Μηχανικός Ανάπτυξης Εφαρμογών Βάσεων Δεδομένων 2
  • Συντονισμός περιφερειακών τεχνικών υπηρεσιών 6
  • Ανάπτυξη και Τεχνική Υποστήριξη 4
  • Ενημέρωση Χωρικών Δεδομένων 2
  • Παρακολούθηση και διαχείριση έργων κτηματογράφησης 5
  • Έλεγχος ποιότητας παραδοτέων των μελετών κτηματογράφησης 2
  • Τεχνική υποστήριξη των μελετών κτηματογράφησης 3
  • Παρακολούθηση και Υποστήριξη επιτροπών ενστάσεων 1
  • Τεχνική Υποστήριξη τμήματος Αρχείου Προϊόντων & Προώθησης Υπηρεσιών 1
  • Τεχνική Υποστήριξη τμήματος Αρχείου Προϊόντων & Προώθησης Υπηρεσιών 1

Τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα, τα κριτήρια κατάταξης, τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι οδηγίες για τη συμπλήρωση, υποβολή και αποστολή της αίτησης αναφέρονται στην προκήρυξη.

121 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 121 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ.

Οι προσλήψεις θα γίνουν εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών & Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης του ΟΑΕΔ ( https://www.gov. g r/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/ apaskholese-sto-demosio- tom ea/aitese-proslepses-stous- b rephonepiakous-stath mous-touoed) όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου I του ανωτέρω Παραρτήματος, εκτός από την Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ I, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2. του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονική) στον ΟΑΕΔ αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πύλης www.gov.gr.

Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Επισημαίνεται: ότι σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης με την οικειοθελή υποβολή αίτησης με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριμένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες πρόσληψης. Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγμή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ΠΙΝΑΚΑ Β. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης). Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο δικτυακό τόπο αυτής (www.oaed.gr), στα καταστήματα των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αλίμου, Μοσχάτου - Ταύρου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περιστερίου, Αγίας Βαρβάρας, Φυλής, Ελευσίνας, Αχαρνών, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Aρταίων, Πατρέων, Δράμας, Καβάλας Καρπενησίου, Νάουσας, Πυλαίας- Χορτιάτη, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Λαρισαίων, Καλαμάτας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Σερρών & Τρικκαίων, στους οποίους αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 114 νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη στη ΔΕΗ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό δέκα τεσσάρων (114) ατόμων.

Για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους εξουσιοδοτημένους υπάλληλους του ΑΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, κα ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινα ([email protected] ) ή κα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Αλεξάνδρα ([email protected] ) και κατ' εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.Θ 1350, Τ.Κ. 50100 - ΚΟΖΑΝΗ, υπόψη των αρμοδίων υπαλλήλων, κας ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινας (τηλ. επικ. 24610-54305) ή κας ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Αλεξάνδρας (τηλ. Επικ. 24610-54212).

Αρμόδιοι Υπάλληλοι : ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ τηλ. 2461054305 & ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ τηλ. 2461054212

Υποβολή Αιτήσεων από Τρίτη 13.07.2021 έως και Πέμπτη 22.07.2021

Προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει ν΄έα καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έως 19/7/2021, για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως τομε΄άρχες στις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και πληθυσμού κατοικιών.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στα Μητρώα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως και 67 ετών.

Οι υποψήφιοι μπορεί να ε΄ίναι ιδιώτες ή υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Οι τομεάρχες που θα επιλεγούν θα έχουν θητεία 5 μηνών.

13 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στη Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς Α.Ε.

Η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς Α.Ε ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 11/07/2021-20/07/2021

37 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου ανακοινώνει την πρόσληψη 37 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 07/07/2021-16/07/2021

Συνάντηση της ΠτΔ με την νέα ηγεσία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα τον νέο πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) Αθανάσιο Παπαϊωάννου και τους τρεις αντιπροέδρους, Διονύσιο Λασκαράτο, Ηλία Νικολόπουλο και Ελευθέριο Μακρυλάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ηγεσία του ΑΣΕΠ ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα της αρμοδιότητάς της.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share